Paypal app letöltés magyar | Paypal számla feltöltés mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Paypal

paypal A Paypal alkalmazásos fizetés gyors, okos és biztonságos az Android és iPhone készülékekkel! A PayPal a világ vezető „internetes” bankja, amely biztonságos és kényelmes pénzforgalmat kínál számunkra. Természetes igény, hogy az emberek mindent egyszerűbben és kényelmesebben szeretnének elvégezni. Nem kivétel ez alól az internetes fizetés sem, viszont ez esetben a biztonság a legfőbb követelmény. A PayPal neve már kivívta a közösség elismerését, ennek köszönhetően a cég által fejlesztett appot is sokan használják.

Gyártó: PayPal Mobile
Megnevezés: Paypal
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 386
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a PayPal?

A PayPal segítségével gyakorlatilag mindent megvásárolhatunk az interneten. Legyen szó egy hagyományos webáruház kínálatáról, egy aukciós portál ajánlatáról vagy egy fizetős társkereső oldal tagsági díjáról, a PayPal mindenre egyszerű és gyors fizetési lehetőséget biztosít. Az applikáció ezt a szolgáltatást tette mobilissé; az okostelefonunk vagy a táblagépünk segítségével akár a metrón ülve is megvásárolhatjuk a karácsonyi ajándékokat, megrendelhetjük az ebédünket vagy pedig kifizethetjük a teke klub tagsági díját. Gyakorlatilag mindenféle tranzakciót bonyolíthatunk a segítségével a világ legtöbb országában.

Paypal használata

A PayPal applikáció kezelőfelülete letisztult és modern dizájnnal rendelkezik. Ennek köszönhetően könnyen navigálhatunk, a menüpontok jól elkülönülnek egymástól, a felület szép és kellemes. Minden adott, hogy a világ legelterjedtebb online fizetési hálózatát használjuk. A Paypal kereső funkciójával könnyen rátalálunk a közelünkben levő fizetési opciókra. Az applikáció az egyenleg gyors és kényelmes lekérésében is segít; ha ellenőrizni szeretnénk a számlánk állását. A telefonos megoldás sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint a számítógépes bejelentkezés.

paypal-1
paypal-2

A felületen bejelentkezve kényelmesen nyomon követhetjük a saját pénzmozgásainkat, az utalásainkat, de saját testre szabott beállításokat is végezhetünk annak érdekében, hogy az alkalmazás használata minél egyszerűbb és zökkenőmentesebb legyen. Az pénzforgalom bonyolításánál a már jól ismert felülettel találkozunk, ilyen módon a PayPal felhasználóknak nem kell ismerkedniük az új lehetőségekkel, hiszen minden elem felépítése egyszerű és átlátható. Arra viszont érdemes figyelni, hogy egyes országokban a felhasználás lehetőségei és funkciói korlátozottak.

Tovább az android letöltés vagy az iphone letöltés oldalra.