Passziánsz app letöltés | Solitaire kártyajáték telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Passziánsz - Solitaire

passziansz A Passziánsz - Solitaire az egyik legnépszerűbb ingyenes kártyajáték app. Igazi nagy klasszikus, amely először a PC-ket hódította meg, és most már letölthető bármilyen androidos vagy iPhone készülékre. Kortalan és valóban kreatív alkalmazás, amit egyszerű szabályok szerint játszunk, így könnyű elsajátítani. Csatlakozzunk a Passziánsz – Solitaire hatalmas rajongóbázisához, töltsük le az appot és tornáztassuk meg az agyunkat ezzel a zseniális logikai programmal! Még internet sem kell a kártyaosztáshoz.

Gyártó: MobilityWare
Megnevezés: Passziánsz - Solitaire
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 348
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Passziánsz - Solitaire?

Hogy a kártyajátékok ideje leáldozott? A Passziánsz – Solitaire app-ot már több mint száz millióan töltötték le világszerte, ami pontosan mutatja, még mindig népszerű! Igényes felületet és szép színvilágot kínál ez a fejlesztés – nagyon örülünk majd a letisztult dizájnnak, amikor elindítjuk az okostelefonunkon a játékot. Érintsük meg a lapokat, és húzzuk a kiválasztott helyre – az osztókörök gyorsan véget érnek, de az alkalmazást nem lesz kedvünk letenni. Sőt, versenyezhetünk is a Passziánsz – Solitaire felületén, hívjuk meg a barátainkat, és mérjük össze az elért eredményeinket. Talán legközelebb mi kerülünk az élre. Eddzünk minden nap ezzel az ingyenes kreatív játékkal, a program újabb kihívásokat állt össze, így sosem unjuk meg. Lehet, hogy még az unokáinkkal is versenyzünk egyszer! Bárhol elindíthatjuk az applikációt, internetkapcsolat nélkül is tökéletesen működik a Passziánsz!

Passziánsz - Solitaire app használata

Imádjuk a pókert, vagy a logikai játékokat, esetleg puzzle-rajongók vagyunk. A Passziánsz – Solitaire egy kicsit mindegyikhez hasonló, ám mégis egyedi kártyajáték. Ha még nincs ott az okostelefonunkon, vagy iPhone készülékünkön, telepítsük most ingyenesen. Kevés helyet foglal, és az átlátható szabályoknak köszönhetőn könnyen rutinossá válunk. Az alkalmazáson egy mozdulattal a kiszemelt helyre juttathatjuk a lapot, ezért jelentős időt sem fogunk veszíteni – miért is ne örülnénk, hiszen napról napra jobb eredménnyel zárhatjuk a laposztásokat?

passziansz-1
passziansz-2

Elvétettük a mozdulatot? Az alsó sávban érintsük meg a visszavonás parancsot, és máris jó helyre húzhatjuk a kártyalapot. Ez az app visszahozta a legnépszerűbb ingyenes játékok közé a Passziánsz – Solitaire-t, és összekötötte egymással a felhasználókat. Keressünk kihívást, szervezzünk közös versenyeket, ahol ringbe küldhetjük a gyors és logikus gondolkodásunkat! Lépjünk kapcsolatba a többi rajongóval, és győzzük le őket! Sosem lehet megunni ezt a játékot. Tornáztassuk meg az agyunkat vele minden nap. Nyissuk meg az appot, és ezzel felfrissíthetjük a napi pörgésben eltompult figyelmünket is!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.