Parkolóóra app letöltés magyar | Parkolási zónák okostelefonon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Parkolóóra

parkoloora A Parkoló Óra amivel a legnagyobb városi zűrzavarban is nyomon követhető a parkolás. Az applikáció ingyenesen letölthető bármely androidos készülékre. Késésben vagyunk, alig találtunk egy gépjárműnyi helyet az utcában, már rohannunk is kell tovább? Ez a történet büntetőcédula nélkül is véget érhet. A Parkoló Óra ugyanis gyors és praktikus eszköz - a segítségével már 10 másodperc alatt elintézhető a parkolási díj. Az alkalmazás a gépjármű rögzített adatai alapján küldi el a parkolást igénylő SMS-t, így egyszerűsíti le az amúgy is forgalmas hétköznapokat.

Gyártó: AntaresNav Kft.
Megnevezés: Parkoló Óra
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 686
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Parkoló Óra?

Nem kell fejben tartanunk a parkolási díjakat sem. A ParkolóÓra nyomon követi az eltelt időt, és folyamatos visszajelzést ad arról, hogy ezért mennyit fizetünk majd távozáskor. Ez az összeg egy becsült érték, nem mindig egyezik meg a végső számmal. A parkolás indításáról és megállításáról is SMS-értesítést kapnak a felhasználók. A szolgáltatás visszajelzése hivatalos igazolásnak számít. A felületén használat közben sem tűnik el a reklám-sáv , ám, szerencsére, nem zavarja sem az igénylés, sem a leállítás folyamatát. A ParkolóÓrával valóban tervezhető és átlátható a parkolás. Megéri már most letölteni az ingyenes app-ot androidos készülékünkre!

Parkolóóra használata

Az ingyenes applikáció a letöltést követően automatikusan települ. Először az alapadatokat kell rögzítenünk: az autó rendszámát és saját telefonos szolgáltatónkat. A későbbiekben erre a lépésre már nem lesz szükségünk, mert a memória megőrzi az információkat. A parkolás indításához csak utasítást kell adnunk az applikációnak, az pedig adataink alapján el is küldi a parkolási igényünkről szóló SMS-t. Az applikáció elindításakor a készülék felajánlja az aktuálisan rögzített helyzetünkhöz tartozó parkoló zónát. A helyzetet bonyolítja, hogy sokszor utcafrontonként változnak meg ezek a beosztások. Minden esetben az autós felelőssége, hogy a helyes zónát használja! Mi magunk is begépelhetjük, ha biztosra szeretnénk menni.

parkoloora-1
parkoloora-2

A Parkolás indítását megelőzően a képernyőn visszaellenőrizhetjük adatainkat, vajon megfelelően rögzítettünk-e minden információt. További segítség, hogy a becsült parkolási pénzösszeget egy számláló követi nyomon. A kalkuláció a folyamat közben mutatja, nagyjából mennyit fizetünk majd. A végén statisztikát kapunk a parkolás adatairól. A költségek között az igénylő SMS díja is ott szerepel mint tranzit díj.

Tovább az android letöltés oldalra.