Pac-Man 256 apk letöltés | Pac-Man 256 labirintus játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Pac-Man 256

pacman-256 A Pac-Man 256 valódi ikonikus figura. A töretlen népszerűségű sárga fej már android és iPhone készülékről is elérhető. Telepítsük ingyenesen a Pac-Man 256 appot, és okostelefonnal bármikor elindíthatjuk a labirintusban a sárga habzsoló karaktert. A játék lényegét akár egy mondatban is összefoglalhatnánk: faljuk fel a pontokat úgy, hogy közben elkerüljük a szellemeket. A kék, piros, lila és zöld lények nem kegyelmeznek Pac-Man-nek a kiadott játéksorozatok egyik részében sem.

Gyártó: BANDAI NAMCO Entertainment Europe
Megnevezés: Pac-Man 256
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 305
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Pac-Man 256?

A játéktermeket hódította meg először a japán fejlesztés még a '80-as évek végén, és nagyon gyorsan az egyik legkedveltebb játékká vált. Ma már a kortársművészet is elképzelhetetlen a sárga fej nélkül. Valószínűleg a Pac-Man 256 alkalmazás is azonnal elnyeri a tetszésünk: most elég csak egy okostelefon, hogy újra a labirintusba léphessünk. A klasszikus felület grafikája megőrizte az első fejlesztések jellegzetes vonásait, azonban minden újabb kiadott változaton felismerhetünk egy újabb jegyet. A Pac-Man 256 app-pal a felhasználók megválaszthatják és alakíthatjuk a labirintust. Így nemcsak változatos küllemű, de még fantasztikusabb játékélményt is kaphatunk. A szellemek pedig összefognak a sárga fej ellen, érdemes minél gyorsabban összegyűjteni az útvesztők pontjait és jutalmait, hogy felszerelkezhessünk a veszéllyel szemben! Ez a soha véget nem érő játék az online felület nagy kedvence, vigyük magunkkal bárhova, remek időtöltést jelentenek a megváltoztatható labirintus-rendszerek! A sorban állásos és várakozós pillanatok profi alkalmazása.

Pac-Man 256 használata

A világ egyik legnépszerűbb játékát már régóta elérhetjük online platformon, azonban a Pac-Man 256 app már okostelefonra is letölthető. Telepítsük az ikonikus sárga fejet, hogy újra a kezünkben tarthassuk a kedvenc karakterünk, a kedvenc játékunk. Indítsuk el a figurát az útvesztőben, navigáljuk ügyesen, és mindenképp figyeljünk arra, hogy a leggyorsabban járjuk be a labirintus részeit. Így a felénk tartó szellemek sem okozhatnak nagyobb gondot, amíg megszerezzük a jutalompontokat. Minél több színes ellenség jelenik meg a kijelzőn, annál nehezebb feladat elé nézünk. Az egyszerű grafika a '80-as évek világát idézi fel előttünk.

pacman-256-1
pacman-256-2

Az alkalmazással megörökíthetjük a sikeres labirintus futásainkat, hogy azután megmutassuk a barátainknak a remek teljesítményt. Keressük meg a felületen a kamera ikont, amelyet már egy érintéssel is aktiválhatunk. A népszerű Facebook közösségi oldal pedig lehetőséget ad arra, hogy ezeket a videókat vagy teljesítményeket egy mozdulattal posztolhassuk a saját falunkon. A Pac-Man 256 app minden korosztályt meghódított, és, valószínűleg, így lesz ez a jövőben is: a kis sárga figura megállíthatatlanul előretör az útvesztőben, csak a mi ügyességünkön múlik, mennyi ideig. A játék elméletileg végteleníthető, töltsük le most!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.