PackKing app letöltés | PackKing pakolási lista utazáshoz mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

PackKing

packking

A PackKing ingyenesen letölthető mobilalkalmazás iPhone és Android okostelefonokra egyaránt és őszintén elgondolkoztat, hogy e nélkül az app nélkül hogyan tudott bárki is eddig elindulni úgy egy-egy utazásra, hogy minden szükséges és persze kevésbé szükséges ruha, higiéniai és egészségügyi eszköz, egyéb kütyü, dokumentum, élelmiszer és miegyebek mind bekerültek a gurulósokba, kézipoggyászokba, hátizsákokba, nesszeszerekbe és ridikülökbe s még a tennivalók közül sem maradt semmi az indulás napjára.

Gyártó: PackKing Travel Apps
Megnevezés: PackKing
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 027
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a PackKing?

Ez az applikáció mindazt tudja pár perc alatt, amit egy utazás megtervezése után órákon (akár napokon!) keresztül egy nagy vagy több kis cetlin próbálunk rendszerezni, majd lehúzogatni, majd azon izgulni az odaérkezésig, hogy vajon mi is maradt otthon?! Itt ez nem történhet meg! A PackKing app a nyugodt utazás és nyaralás ígéretével kecsegtet, ami az első kipróbálás után már nem csak ígéret, de tény, mert hihetetlen, hogy szinte mindenre gondol s amire mégsem vagy ami annyira speciális, egyedi igényünk azt saját magunk állíthatjuk be külön kategóriaként az mobilalkalmazáson belül. Szóval, akkor mi minden lesz szükségünk ahhoz a három hetes Toszkán körúthoz? A pakolási lista megtervezésekor nevet adhatunk a listának, amit aztán hasonló vagy akár évente többször látogatott helyek esetében újra elővehetünk.

PackKing app használata

Az alkalmazás felülete könnyen áttekinthető és beszédes kis ikonokkal segíti az eligazodást. Az aktuális utazási lista kiválasztása után, ahol beállíthatjuk éjszakák és nappalok számát, hogy férfi vagy nő részére kerül-e bepakolásra a nagybőrönd és még arra is odafigyel a program, hogy milyen közlekedési eszközzel közelítjük majd meg a desztinációt, milyen időjárásra számíthatunk az adott helyen és milyen alkalmakra szeretnénk felkészülni a hátizsákos kirándulástól, a strandoláson át, a sporttevékenységekig és az esetlegesen felmerülő kiöltözős programokig. Szenzációs plusz az applikáción belül a mosási lehetőség beállítása is, ha a nyaralásra kisebb hátizsákkal és helyi mosodák használatával szeretnénk felkészülni.

packking-1
packking-2

Mindezek rögzítése után egy kattintás és máris ott az okostelefonunkon a kész listánk a bepakolni való zoknikról, napkalapokról, papír zsebkendőkről, bikinikről azok pontos mennyiségével. Szenzációs! Ha volt már nyaralásod, ahol sok minden megbújt a bőröndben a hazaérkezésig, ugyanakkor pár igen fontos dolog nem utazott veled, akkor ez az app kihagyhatatlan! Mert van ám „csak a legszükségesebbek” funkció is.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.