OsmAnd app letöltés | OsmAnd navigáció térkép mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

OsmAnd

osmand Az OsmAnd navigációs alkalmazás ingyenes letöltésével már offline üzemmódban is megtervezhetjük utazásainkat bárhol a világban. A népszerű applikációt már külföldön, vagy akár internetkapcsolat nélküli területen is kitűnően használhatjuk. Bátor, kalandvágyó természetűeknek és a kiránduló terepet előre biztosítóknak is kifejezetten ajánlott, mert nemcsak világtérképek tölthetőek le egy mozdulattal, de kiválaszthatjuk a legközelebbi kávézót, benzinkutat vagy hostelt is. Az app már magyar nyelven is használható!

Gyártó: OsmAnd
Megnevezés: OsmAnd
Frissítés:
2020.10.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 820
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi az OsmAnd?

Végre úgy indulhatunk útnak, hogy az ingyenes Osmand navigációs alkalmazás már internetkapcsolat nélkül is célba juttat bennünket. A gyors útvonaltervezéssel offline is böngészhetjük a régiókat, országokat, könnyen juthatunk el egymástól távol eső helyekre. Nincs többé zsákutca, vagy tanácstalanság, és még az Android készülékünket sem meríti le a folyamatos használat. Könnyen eligazodunk, hiszen a letöltött térképen a konkrét címhez nemcsak autós módot, de gyalogos vagy biciklis opció is választhatunk. Az Osmand alkalmazás személyre szabásával egy olyan navigációs app-ot vihetünk magunkkal, amely valóban a számunkra lényeges információkat mutatja. A felület térképforgatással igazodhat a mozgás irányához, de az Osmand fejlesztői hangutasításokkal történő útvonaltervezést is beleépítettek az applikációban. Sőt, online üzemmódban az Osmand közvetlenül elérhetővé teszi a Wikipédia cikkeit is, így azonnal elolvashatjuk az adott helyre vonatkozó érdekes és izgalmas információkat.

OsmAnd használata

Praktikus és kifejezetten az igényekhez alakítható az Osmand app. Az ingyenes letöltést követően válasszuk ki a célországot, amelynek részletes térképe az okostelefon memóriájába kerül, így offline üzemmódban is böngészhetjük. Az alkalmazás elindításával egy általános világtérkép adatait automatikusan eltárolják a mappák, azonban, ha valóban részletes és alapos információkra vágyunk, külön töltsük le az adott régió térképét is. Érdemes átolvasni a bal oldalon található gyorsmenü lehetőségeit, hiszen a nyelvbeállításon túl az alkalmazás összes opcióját listázza: kereshetünk, navigálhatunk, a képernyő beállításait is itt változtathatjuk meg.

osmand-1
osmand-2

A Képernyő beállításainál célszerű a menetidőn túl a sebességet, a magasságot és a pontos időt is láthatóvá tenni a térképen. Ha szükséges, nyomon követhetjük haladás közben a GPS-koordinátákat, akár a célpont irányának megjelenítésével együtt is. Az Osmand alkalmazás kitűnően használható éjjel, hogy okostelefonnal a kezünkben még sötétben is eltalálhassunk a kijelölt helyre. Nem csoda, hogy az alkalmazás az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb navigátor, ha utazásról van szó! Az Osmandra a világ bármelyik részén nyugodtan számíthatunk!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.