Origami alkalmazás | Origami papírhajtogató app mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Origami

origami Az Origami alkalmazással bárki eljuthat a legegyszerűbb papírhajtogatástól a japán művészetig, ingyenesen letölthető Andorid készülékekre. A papírhajtogatás művészete több évszázados, sőt évezredes múltra tekint vissza. A Step by Step Origami alkalmazás segítséget jelent, hogy ezt a kivételes tudományt megismerhessük, illetve gyakorolhassuk. Az applikáció ingyenesen letölthető, tehát bárki számára szabadon hozzáférhető, ha rendelkezik megfelelő készülékkel. Művészetkedvelőknek mindenképpen ajánlott kipróbálni, mert sok kivételes percet szerezhet!

Gyártó: Artfonica
Megnevezés: Origami
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 799
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Origami?

A különböző források más-más információkkal látnak el bennünket, valójában honnan is ered ez a csodálatos, mégis egyszerű művészet. Abban a legtöbb kutató egyetért, hogy az origami őshazája Kína vagy Japán. Noha a kissé optimista kijelentés könnyen elsajátíthatónak bélyegezni a papírhajtogást, az egyszerűbb formák valóban gyorsan kivitelezhetők némi gyakorlást követően. Ebben jelent hatalmas segítséget a Step by Step Origami applikáció. Használatával gyakorlatilag bárki képes egy összetettebb forma kialakítására, legyen szó akár egy hajóról, repülőről, valamilyen állatról vagy egy szellemről.

Origami használata

A Step by Step Origami applikáció hathatós segítséget jelent a tanulás és gyakorlás folyamatában; a lehető legegyszerűbb módon segít az alakzatok és formák elkészítésében. Nincs más dolgunk, mint letölteni az alkalmazást, majd telepíteni és elindítani. Ezután kiválaszthatjuk azt az alakzatot, ami számunkra szimpatikus. Figyeljünk oda, hogy a fejlettségi szintünknek megfelelőt válasszunk; ha most kezdjük, akkor ne ugorjunk azonnal a mély vízbe, ugyanis a sikertelenség a kedvünket szegheti.

origami-1
origami-2

Tehát az alkalmazás elindítása után ki kell választani a kívánt alakzatot; az applikáció gyönyörű formában mutatja be a lépéseket, ami alapján némi odafigyeléssel és kellő alapossággal gyönyörű munkákat készíthetünk. Korábban a papír alapú utasítások hasznavehetetlennek minősültek, a mostani korszerű alkalmazások viszont a gyakorlatban is hatásosak. Az árnyékolásoknak és a 3D-s grafikának köszönhetően jól kivehetők az ábrázolások és a hajtásirányok!

Tovább az android letöltés oldalra.