ORFK Rutin app letöltés | Rutin forgalmi információk telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

ORFK Rutin

orfk-rutin Az ORFK Rutin ingyenes applikáció a közúti forgalomról ad teljes körű tájékoztatást, amelyet érdemes minden autóban ülőnek letöltenie az Android vagy iPhone készülékre. Az átlátható, könnyen használható és folyamatosan frissített alkalmazással elkerülhetjük a baleseti helyszíneket, informálódhatunk a pillanatnyi közúti feltorlódásról. A szöveges üzenetek és térképes helyzetjelentések egyéb eseményekről is pontos tájékoztatást nyújtanak. A Rutint saját útvonalunkhoz igazíthatjuk, és mindig értesít bennünket a közúti akadályokról.

Gyártó: ORFK
Megnevezés: ORFK Rutin
Frissítés:
2018.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 204
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az ORFK Rutin?

A Rutin alkalmazás a közúti információk egyik legjobb forrása. Az autósok számára nagyon fontos, hogy friss és megbízható adatokhoz juthassanak, ezt teszi lehetővé az Országos Rendőr-főkapitányság saját fejlesztésű applikációja. A rövid, szöveges üzenetek mellett térképes megjelenítés segíti az eligazodást, így még útközben is könnyen értelmezhetőek a tájékoztató adatok. A népszerű applikációt az ország bármely részében használhatjuk. Ha pedig külföldre készülünk, telepítsük az ingyenes Rutin applikációt, amely Határinfóval segít eltervezni a menetidőt. Az első értesítések általában a felhasználók bejelentésére épülnek, ezért különösen hasznos, hogy később ezeket az információkat a helyszínről is visszaigazolja az ORFK. Mindenképpen kiszámíthatóbbá teszi a közlekedést ez a kitűnő app!

ORFK Rutin használata

Az ingyenes letöltést követően azonnal személyre szabhatjuk a Rutin app-ot, érdemes megismerkedni a lehetőségekkel. A könnyen kezelhető, letisztult felület nem küld felesleges adatokat. A felugró ablakból válasszuk ki azokat a megyéket, amelyekről később szöveges üzeneteket és térképes értesítést kapunk. A gyakran utazóknak érdemes az összes régiót kijelölni, azonban még hasznosabb, ha a Beállítások menüpontban a Lekérdezés módját pozícióhoz kötjük. Ekkor a saját útvonalunkhoz igazodik a pontos tájékoztatás. A Régiók mellett továbbá autópályákat is kiválaszthatunk!

orfk-rutin-1
orfk-rutin-2

A tájékoztató üzenetben a közúti forgalomkorlátozás vagy baleset pontos GPS koordinátái mellett az esemény várható időtartamát is közli a Rutin. Mindenkinek érdemes az okostelefon vagy iPhone-készülékére letölteni ezt a közlekedési app-ot, hogy útközben is értesülhessen a legfrissebb változásokról. Hiszen a váratlan feltorlódás bosszúságot okoz, pedig a legtöbb esetben elkerülhetőek a baleseti helyszínek is. A Rutin ingyenes alkalmazásnál beállíthatjuk azt is, pontosan melyik időszakban kérjük a tájékoztató üzeneteket, valamint az értesítés hangját is megválaszthatjuk. Igazán megkönnyíti a közúti közlekedést ez az applikáció!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.