Opera Max apk download | Opera Max adatforgalom kezelő telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Opera Max

opera-max Az Opera Max ingyenesen telepíthető app megoldja tárterület problémánkat: az adatforgalomra többé nem kell, hogy gondunk legyen, mert az alkalmazás elvégzi helyettünk a feladatot. A legnagyobb probléma általában a telefon tárhelye körül adódik, nem tudjuk, hogyan és melyik alkalmazással is spóroljunk. Megtarthatjuk a kedvenc app-jainkat, az Opera Max megtakarítja a helyet az okostelefonon, így nem kell lemondani több hasznos alkalmazásról, de a zenehallgatás és a képnézegetés, felöltés, megosztás is elérhető marad.

Gyártó: Opera
Megnevezés: Opera Max
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 200
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi az Opera Max?

Az Opera Max alkalmazás lényege, hogy teljesen átveszi az irányítást az adatforgalom felett, tehát a felhasználónak már nem kell ezzel foglalkozni, csak élveznie a gyors és akadálymentes mobiltelefon működést. Megabájtnyi adatot takarít meg a Netflix, Instagram, Gaana, Pandora népszerű alkalmazások használatakor. Segítségével megtudhatjuk, hogy melyik app-unk forgalmazza a legtöbb adatot, és ez alapján egy jobb díjcsomagot is kérhetünk! Ha eddig fogtuk a fejünket, mert a telefonunkon nem működött a Wi-Fi, akkor most ez is megoldódik, hiszen az Opera Max segítségével felgyorsítható a kapcsolat, sőt, ellenőrizhetjük az adatforgalmat már külföldön is. Tartsuk meg továbbra is a szörfölős, internetezős szokásainkat, tegyük azt és úgy, amit és ahogyan szeretünk – az Opera Max alkalmazás pedig elvégzi helyettünk az ellenőrzést.

Opera Max használata

Bármit is szeretnénk csinálni a telefonon, az Opera Max biztosan megtakarít az adatforgalmunkból. Töltsük le az ingyenes app-ot, a könnyen felhasználható felületen mindenki gyorsan megtalálhatja a szükséges funkciókat. Egyszerűen csak kapcsoljuk be az alkalmazást és böngésszünk az interneten, hallgassunk zenét, nézzünk videót, olvassunk könyvet, utána pedig ellenőrizzük le, hogy mennyi megabájtnyi adatot is spóroltunk az Opera Max aktiválásával. Az alkalmazás gyorsítja a telefont, gyorsítja a Wi-Fi sebességet és spórol az adatokkal – nekünk pedig ezért nem kell tenni semmit sem.

opera-max-1
opera-max-2

Az Opera Max Wi-Fi kapcsolattal működik, de mobilinternettel is használhatjuk, tehát a megtakarítás minden körülmény között elérhető. Különösen fontos, hogy az alkalmazáson keresztül egyéb app-okat ki- illetve bekapcsolhatunk. Például, ha a Google Chrome épp nem szükséges, akkor egy gombnyomással megszüntethetjük az adatforgalmát. Az Opera Max rendkívül egyszerű, nyissuk meg az alkalmazást, kapcsoljuk be, böngésszük át a beállításokat, hogy mit és hogy szeretnénk látni – és máris indulhat a takarékos internetezés. A Netflix például rengeteg videót tartalmaz, de az adatfelhasználási limit miatt ez sokaknak gondot jelenthet, nem tudják kihasználni a lehetőségeket. Ám megtakarítással akár az eddigiek duplája is elérhető, hiszen az Opera Max képes 50%-kal csökkenteni az adatforgalmat. Kapcsoljuk be az alkalmazást, miközben használjuk a telefont, majd ellenőrizzük le, hogy mennyit is spóroltunk. Az eredmények megdöbbentőek, de igazán kellemesek lesznek!

Tovább az android letöltés oldalra.