ooVoo app letöltés magyarul | ooVoo video chat telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

ooVoo

oovoo Az ooVoo app nemcsak ingyenes, de kiváló közösségi alkalmazás! Kapjuk elő az androidos készülékeket vagy iPhone-okat, regisztráljunk, és máris kötöttségük nélkül beszélgethetünk barátainkkal bárhol a világban. Folyton megszakad a videó hívás, szemcsés a kép? Az ooVoo alkalmazás minőségi élményt nyújt, és a funkciókat is könnyen váltogathatjuk használat közben is. Arra tervezték, hogy kommunikáljon, ezért minden segítséget megad nekünk! Töltsük le, csatlakozzunk a több tízmillió ooVoo-shoz most!

Gyártó: ooVoo LLC
Megnevezés: ooVoo
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 524
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi az ooVoo?

Csatlakozzunk az egyik legnagyobb közösséghez, hogy ingyenesen folytathassuk tovább a chateléseinket, beszélgetéseinket. Hívjuk meg az ismerőseinket, hogy minél nagyobb társaságban csevegjünk. Munkahelyi megbeszéléshez is felhasználhatjuk, mert megbízhatóan kezel akár egy 12 fős kört is. A fejlesztők és a felhasználók egy véleményen vannak abban, hogy a videó hívások magas minőséget nyújtanak – valójában ez az egyik nagy erőssége az ooVoo-nak! Az alkalmazás szinkronizálható egyéb közösségi oldalakkal, így egy mozdulattal érhetjük el már a facebookos ismerőseinket is. Az app az avatar kínálatával a profilunkat is változatossá teszi. Az ooVoo-val most igazán könnyed a kapcsolattartás. Kapcsolódjunk rá az internetre, és máris ingyen kommunikálhatunk az okostelefonunkkal!

ooVoo app használata

Szeretnénk a legegyszerűbb módon csatlakozni az ooVoo-sokhoz? Már Facebook-, Google+- vagy WhatsApp profillal is regisztrálhatunk a letöltést követően. Rögzítsük a telefonszámunkat, és nincs is más dolgunk, mint megvárni az érkező kódot – az Android és iPhone készülékek automatikusan beolvassák majd. Nincs még ooVoo ismerősünk? Így is igazán egyszerű a dolgunk, a felső sávból válasszuk ki a telefonkönyvünkben szereplőket, böngésszük át, és a plusz jelre kattintva máris meghívóhoz juttattuk őket. A legnépszerűbb közösségi fórumok ikonjai abban segítenek, hogy a Facebook-, a Twitter- és a Facebook Messenger-barátok között rátaláljunk az ooVoo apposokra is!

oovoo-1
oovoo-2

A világon bárhol elérhetjük azokat, akik számunkra a legfontosabbak. Indítsunk csoportos beszélgetéseket, videó chateljünk – mindehhez válasszunk ötletes és kifejező avatarokat. Már nagyon vicces profilok is beilleszthetőek, azonban egy kevés többletért, akár egy brit királyi sarj avatarába is belebújhatunk. Naprakész és vidám az ooVoo közösségi alkalmazás, amely a kapcsolattartás legkényelmesebb formáját nyújtja! Minden szinte egy mozdulattal elvégezhető a felületén. Szép emlékeket őrizhetünk meg vele, hiszen a beszélgetéseket bármikor újra átböngészhetjük!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.