OneNote alkalmazás letöltés | OneNote jegyzet okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

OneNote

onenote

A Microsoft OneNote ingyenes app az egyik legkorszerűbb jegyzetelő program. Mindegy, hogy Android-, Apple- vagy Windows-eszközt használunk, akár telefonálás közben is leírhatjuk a gondolatainkat. Gépeljünk, scanneljünk, vagy akár jegyzeteljünk kézírással az app felületén, és mentsük el egy mozdulattal. Meglepődünk majd, mennyire hatékony ez a fejlesztés! A Microsoft OneNote egy remek megoldás a munkahelyi ötleteléshez, de kiváló személyes titkos naplóként is, töltsük le most!

Gyártó: Microsoft Corporation
Megnevezés: OneNote
Frissítés:
2020.02.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
674
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az OneNote?

A Microsoft OneNote a munkamegbeszélések és az iskolai projektek sikeres kelléke. Az ingyenes app ugyanakkor segít rögzíteni, menteni és rendszerezni élményeinket, gondolatainkat. A személyes, munkahelyi és iskolai jegyzeteinket elkülönítve kezelhetjük, így bármikor gyorsan rákereshetünk a szükséges tartalomra. Nemcsak a szöveget, de a fotókat, képeket, diagramokat is ügyesen kezeli a Microsoft OneNote. Projektmunkákhoz oktatók és menedzserek is kitűnően felhasználhatják. Sokkal hatékonyabban és rendszerezettebben folyhat a munka, miközben egy kreatív ötlet sem veszik el. A grafikai megjelenése elegáns külsőt kölcsönöz ennek a népszerű appnak, élménnyé válik a máskor unalmasnak és hosszadalmasnak tűnő írogatás. A Microsoft OneNote-tal most útközben, vagy akár sorban állva is kidolgozhatjuk ötleteinket ezen a felhasználóbarát felületen. Töltsük le az appot, és vágjuk zsebre a mobilt, hiszen ez a digitális jegyzettömb bármikor jól jöhet.

OneNote app használata

A Microsoft OneNote app az összes Office-alkalmazással szinkronizálható, megbízhatóan működik együtt a Microsoft Excel és Word fejlesztésével is. Telepítsük az okostelefonunkra, hogy akár már ma átláthatóbban tároljuk tartalmainkat. Hozzunk létre fájl-rendszert, különítsük el a személyes és a munkahelyi anyagokat, amelyek a telefonunknak köszönhetően így is bármikor elérhetőek maradnak. Az ingyenes app lehetőséget ad a kézírásos, gépeléses és scanneles adatfelvitelre is, és ezeket bármikor továbboszthatjuk, valamint szerkeszthetjük. Az egyéb Microsoft-fejlesztésekből már jól ismert ikonokkal tudjuk elvégezni a műveleteket.

onenote-1
onenote-2

Helyezzünk el címkéket a tartalmakban, amelyeket akár személyre is szabhatunk. A nyomon követés funkció különösen a közösen szerkesztett dokumentumoknál lehet hasznos, mert felhívja a figyelmet az újabb hozzászólásokra, változtatásokra. A felhasználóbarát felületnek köszönhetően az iskolás generáció is sikeresen dolgozhat ezzel az app-pal. Valószínűleg nemcsak számukra lesz izgalmas ez a sokoldalú felület. A Microsoft OneNote nemcsak egy irodai app, hanem remek munkatárs és megbízható élményraktározó egyben!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.