OneDrive app letöltés | Microsoft OneDrive tárhely mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Microsoft OneDrive

onedrive A Microsoft OneDrive app több mint kellemes meglepetés azoknak, akiknek egy biztonságos, nagy méretű és folyamatosan elérhető tárhelyre van szükségük. Szinkronizáljuk néhány mozdulattal androidos vagy iPhone-készülékünk tartalmát a laptopunkkal, a táblagépünkkel, így akár útközben is dolgozhatunk a OneDrive felületére töltött adatokkal. Profi szerkesztő, fájlmegosztásban is kifejezetten könnyen kezelhető. Mobilis és okos, tökéletesen hangolja össze a munkát és a szórakozást, ráadásul ez az app offline üzemmódban is fantasztikusan működik!

Gyártó: Microsoft Corporation
Megnevezés: Microsoft OneDrive
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 908
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Microsoft OneDrive?

Egy kifejezetten hasznos és okos program – amelyet nemcsak Windows Phone-nal használhatunk. Az Android-készülékkel és iPhone-nal egyaránt letölthető Microsoft OneDrive app fájlmegosztásban, -másolásban és szerkesztésben is élen jár. A OneDrive-ban mentett tartalmakat például az Excel, a PowerPoint és a OneNote is könnyebben kezeli, vagyis, ha telepítjük a mobilunkra, felpörgethetjük vele a munkahelyi teendőinket. Bárhol is legyünk, a telefonunk segítségével mindig azonnal hozzáférhetünk a fontos dokumentumokhoz. Így már az sem gond, ha a busz vagy vonat késésben van, útközben is elintézhetjük a sürgős teendőinket. Szerkesszünk, rendszerezzünk, használjuk a Microsoft OneDrive alkalmazás címkéit, hogy könnyen eligazodjunk a saját tartalmaink között. A közös utazások, kirándulások fotóit is rendkívül egyszerűen oszthatjuk meg az ismerősökkel, ha telepítjük ezt a népszerű programot. Fedezzük fel, hogyan könnyíti meg a munkánkat a Microsoft fejlesztése!

Microsoft OneDrive app használata

A Microsoft OneDrive appra feltöltött legfontosabb fájljainkat már internet hozzáférés nélkül is elérhetjük. Érdemes azonnal telepíteni ezt az apró, mégis okos alkalmazást, amely segít rendszerezni és tárolni a fotóinkat, dokumentumainkat. Elég csak egy újonnan regisztrált e-mail cím, és már nem kell aggódnunk, hogyan oldjuk meg egy munkahelyi projekt közös szerkesztését, vagy hogyan juttassuk el a nyaralás fotóit az ismerősökhöz. A Microsoft OneDrive app felülete letisztult és felhasználó barát. A funkciókat egy mozdulattal aktiválhatjuk. Töltsünk fel fájlokat, rendszerezzünk fotókat, kövessük nyomon, mit kivel osztottunk meg. Jobbra- és balra söpréssel közlekedhetünk a menük alpontjai között.

onedrive-1
onedrive-2

A Microsoft OneDrive app annyira okos, hogy „emlékszik” egy fájl előtörténetére is. A legfrissebb mentések mellett a korábbi verziókat is megtaláljuk a felületén. A közösen szerkeszthető dokumentumoknál ez különösen fontos. Állítsuk be a Microsoft OneDrive-on az értesítés funkciót, akkor a program minden változásra felhívja majd a figyelmünk. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb ezen a felületen a munkahelyi együttműködés is, hiszen bárki hozzáférhet a közös anyagokhoz, ha ezt mi engedélyezzük. Könnyítsük meg a munkánkat ezzel az intelligens programmal!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.