OLX app letöltése magyar | OLX apróhirdetés telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

OLX

olx

Az OLX apróhirdető birodalom már Android és iPhone mobiltelefonokon is elérhető ingyenes letöltéssel. Az OLX neve fogalommá vált az apróhirdetések világában. Magyarország egyik legnagyobb és legjelentősebb apróhirdető portálja természetesen elkészítette saját alkalmazását, ami nagyban megkönnyíti a mobil eszközöket használó látogatók munkáját. A mobilalkalmazás némileg egyszerűsített verziónak mondható az eredeti webes felülethez viszonyítva, mégis rendkívül kiforrott és könnyen használható.

Gyártó: Allegro Group HU Kft.
Megnevezés: OLX
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 709
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.70 (5 szavazat)

Mi az olx?

Aki mobil eszközzel szeretné felkeresni valamely nagy apróhirdető oldal kínálatát, annak az OLX Android és iPhone applikációja remek választást jelent. Természetesen az applikáció ingyenesen letölthető minden felhasználó számára. Gondoljunk csak bele, hogy az OLX rendszerében nem kevesebb, mint 2,4 millió apróhirdetés szerepel! Ezt a hatalmas adatbázist hordjuk a zsebünkben, ha telepítjük az ingyenes OLX applikációt. Az OLX oldalain gyakorlatilag mindent megtalálunk, ami gazdát cserélhet. Noha az eredeti webes felülethez viszonyítva némileg butított verziót láthatunk, a legfőbb funkciók maradéktalanul működnek és kiválóan használhatók.

OLX használata

Az alkalmazás indítása után azonnal elénk tárulnak a fő menüpontok: Profilom, Kedvencek, Hirdetés feltöltése, Szűrési feltételek beállítása. Ezek használatával könnyedén birtokba is vehetjük az alkalmazást, de a legtöbb esetben a kategóriák áttekintésére vagy a keresési funkció használatára van szükség. Ezeket is magától értetődő módon alkalmazhatjuk, a felület rendkívül felhasználóbarát, könnyen kezelhető és átlátható.

olx-1
olx-2

A nyitólapon fogadnak bennünket a fő kategóriák, így aki nem rendelkezik konkrét elképzeléssel a vásárolni kívánt árura vonatkozóan, annak az áttekintése jó megoldás lehet. A keresés indításához a keresés ikonra, azaz a nagyítóra kell koppintanunk. Talán ez a funkció rendelkezhetne picit hangsúlyosabb grafikai megjelenéssel, de azért látható és észrevehető. A szűrés számos szűkítési lehetőséget tartalmaz, ahogyan a webes felületen is megszokhattuk. A hirdetések oldalán természetesen megtalálható az összes fontos információ; a hirdetés megnevezése, szövegezése, a termék ára, fotói... Sőt, ingyen vihető termékekre is ráakadhatunk! Gyakorlatilag minden, amire kíváncsiak lehetünk.

A Magyar OLX 2015-ben beolvadt a Jófogásba, így az alkalmazás már nem üzemel!

Tovább a Jófogás applikáció oldalára.