Office Lens app letöltés | Office Lens Android, iPhone

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

jó hogy már van lehetőségem kipróbálni a Windows defender-t az xp-men:D.Szerintem egész jó+ védelemnek megfelel,nem zabál sok memoárit,megfér más biztonsági szoftverek mellet...könnyen kezelhető,gyors,jó kis progi Download: Windows Defender 1.1.1593

Office Lens

office-lens Az Office Lens ingyenes alkalmazással bármit digitalizálhatunk a környezetünkben. A zsebünkben is elfér ez a scanner! Vegyük elő az okostelefonunkat, és rögzítsük az egyetemi jegyzeteket, a szakmai képzések anyagait, vagy akár a névjegykártyákat is. Többé egy fontos dokumentumot sem szórunk el. Ez az alkalmazás feljavítja és olvashatóvá teszi a scannelt szövegeket. Méretre vághatunk vele, és a képeket pedig PDF-, Word- vagy akár PowerPoint-fájlként is konvertálhatjuk.

Gyártó: Microsoft Corporation
Megnevezés: Office Lens
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 399
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi az Office Lens?

Rögzítsünk ezzel az intelligens applikációval, és jól olvashatóvá teszi számunkra a gyűrött, homályos felületeket is. Jegyzet digitalizálásában első osztályú! Az Office Lens eltünteti a dokumentum visszatükröződését, az árnyékot is tompítja. Scannelés közben pontosan méretre vág, és a felület színeit is hatékonyan kezeli, visszaadja a valós árnyalatokat. Egy mobiltelefonról sem hiányozhat ez a kiváló eszköz, hiszen egyre több lényeges információkat kell megjegyeznünk és elérhető helyen tárolnunk. A képpé alakított dokumentumokat pedig automatikus a OneDrive-ra menti az Office Lens app, de a tartalmat már számos egyéb helyre is továbbíthatjuk. Az anyagok PDF fájlként is tárolhatóak, de a .docx és a .pptx kiterjesztéseket is támogatja a Microsoft fejlesztésű alkalmazás. A program felismeri a nyomtatott, de a kézzel írt szövegeket is, így bármikor kereshetünk a képeken szereplő feliratok alapján is.

Office Lens használata

Hozzunk létre minőséges digitalizált dokumentumokat az Office Lens alkalmazással. Már ingyen elérhető ez a sokoldalú és nagyon könnyen kezelhető applikáció. Töltsük le az androidos vagy iPhone készülékünkre, akár már a következő pillanatban szükségünk lehet rá. A nyitóoldalon válasszuk ki, milyen módban kívánjuk rögzíteni a felületet: a rajztábla-, a dokumentum- és a névjegykártya változatok közül azt jelöljük meg, amely a helyzethez illő. A rajztábla mód például magas minőségű képeket hoz létre, amelyeket már a rögzítés pillanatában is méretezhetünk, de később is szerkeszthetünk rajta. Egy érintéssel körbevághatjuk, törölhetjük, vagy a mentés ikonnal eltárolhatjuk.

office-lens-1
office-lens-2

A digitalizált felületek minőségére szinte garancia a népszerű Office Lens irodai alkalmazás. Azonban nemcsak a munkahelyen, hanem a hétköznapokban is hasznát vehetjük az app-nak, bármikor PDF-, Word- vagy PowerPoint fájlokat készíthetünk a segítségével. Ezek a gyakran használt kiterjesztések mobilissé és könnyen felhasználhatóvá teszik a lefényképezett adatokat, szövegeket, névjegykártyákat. A program a képek feliratait is hatékonyan értelmezi és rögzíti. Nincs szükségünk az utólagos hosszadalmas feljavításra-szerkesztésre, ha ezt az okos alkalmazást töltjük le az okostelefonunkra.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.