NSO sporthírek app letöltés | NSO hírek és eredmények sporthírek telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

NSO hírek és eredmények

nso A NSO hírek és eredmények hírek és eredmények alkalmazással bárhol és bármikor értesülhetünk a legfrissebb sporteseményekről, teljesen ingyenesen! Töltsük le Android vagy iPhone-készülékre, hogy semmilyen körülmények között ne maradjunk le a kedvenc csapatunk mérkőzéséről. Az NSO: hírek és eredmények alkalmazással mindig naprakészek lehetünk, akár belföldi, akár nemzetközi bajnokságokról van szó. Olimpia vagy vizes világkupa, labdarúgás 1. osztály, vagy NFL meccs – az NSO appal mintha minderre jegyet váltanánk. Töltsük le most!

Gyártó: Mediaworks Kiadó és Nyomda Kft.
Megnevezés: NSO hírek és eredmények
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 381
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a NSO hírek és eredmények?

Az NSO: hírek és eredmények profi és naprakész, az egyik legfontosabb alkalmazás a sportrajongók számára. Lemaradtunk a BL-döntő kezdőrúgásáról? Útközben is nyomon követhetjük a pályán zajló eseményeket. Ugyanis a Nemzeti Sport Online telefonos fejlesztése különösen figyel arra, hogy percről percre tudósítson a mérkőzésekről. A labdasportok szerelmesei mellett már a vízisport-fanatikusok is könnyen megtalálják a legfrissebb eredményeket és híreket. A jégkorong, a tenisz és a F1-es témák mellett külön felültet kapnak a jelentős nemzetközi események, mindent megtudhatunk az olimpiák és világbajnokságok aktuális sporteseményeiről is. Okos, gyors és letisztult az NSO: hírek és eredmények app, amely nemcsak előrejelzi a mérkőzéseket, de értesítést is küld a kedvenceink legközelebbi megmérettetéseiről. A magyar nyelvű alkalmazással biztosan nem maradunk le a budapesti vizes világbajnokság sikereiről sem. Töltsük le az NSO: hírek és eredmények appot, mert ez 2017-ben a sportrajongóknak szinte kötelező.

NSO hírek és eredmények app használata

Az NSO: hírek és eredmények alkalmazás rendkívül felhasználó barát program, amelyet a sportok szerelmesei könnyen használhatnak. Egy mozdulattal telepíthető, hogy később okostelefonon keresztül bárhol elérhessük a legfrissebb eredményeket, elolvashassuk a legújabb sporthíreket, vagy csak böngésszünk a felületen található videók között. A letöltést követően már ki is választhatjuk a kedvenc sportágainkat, vagy értesítést kérhetünk nemzetközi sportesemények történéseiről is. Virtuálisan jegyet válthatunk akár egy úszó világbajnokságra, sőt, a részletes tudósításoknak és folyamatosan frissülő információknak köszönhetően úgy érezhetjük, mi magunk is a lelátón ülünk.

nso-1
nso-2

Nézzünk szét a nemzeti bajnokságok hírei között, böngésszünk NFL vagy NBA-eredményeket, pörgessük át a F1-rajtlistákat. Az alkalmazás könnyen átlátható menüpontokkal és letisztult grafikával várja a felhasználókat. Amit már eddig is szerettünk a Nemzeti Sport online felépítésében, ugyanazt megtaláljuk a mobilos változatban is. Lépdeljünk a funkciók és menük között oldalra söpréssel, aktiváljuk egyetlen mozdulattal az értesítő módot, a felületre koppintva nyissuk meg a legnépszerűbb cikkeket és tudósításokat. Már nincs elszalasztott pillanat – az NSO: hírek és eredmények alkalmazással virtuálisan ott lehetünk bármelyik stadionban.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.