Nosalty - A főzés élmény app letöltés | Nosalty receptek online

 
Ingyenes programok információs portálja

Nosalty - A főzés élmény

nosalty

A Nosalty A főzés élmény ingyenes applikációval gyorsan, könnyen és kompromisszumok nélkül alkothatunk a konyhában. Az iPhone-ra és Androidra is letölthető app naprakész, bármikor segít kitalálni, hogy mi kerüljön az asztalra. A hatalmas gasztro-adatbázist videós receptek teszik még inkább felhasználóbaráttá, így kezdőknek és profiknak is tökéletes választás! Vajon a Kajacsúszkának vagy az érintés nélkül lapozható Főzőmódnak örülünk meg jobban? A Nosalty – A főzés élményt töltsük le, próbáljuk ki!

Gyártó: Central Mobil
Megnevezés: Nosalty - A főzés élmény
Frissítés:
2020.02.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
684
Kategória: Egészség, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Nosalty - A főzés élmény?

A Nosalty honlapot nem kell bemutatni a konyha szerelmeseinek. A már megszokott óriási receptmennyiséggel, finom ételekkel jelentkezik a Nosalty – A főzés élmény app is, hogy okostelefonunkkal bárhova magunkkal vihessük a mennyei recepteket. Egy gyors, sütésmentes csokitorta, vagy grillezett camambert ropogós-fűszeres salátával? A Nosalty bármihez hozzá tud szólni! Lapozzunk több mint 60 000 cikk között, keressünk akár összetevők alapján, ám ez az app rendkívül sok variációt ismer például egy lángos elkészítéséhez is! A videós receptekből akár az egész család közösen főzhet, és remek segítség a leendő konyhatündéreknek. Szerkesszünk bevásárló listát a Nosalty – A főzés élménnyel, amit aztán továbboszthatunk egyéb felületeken. Az app egyik leghasznosabb fejlesztése mégsem tartalmi jellegű: az androidos készülékünk ezentúl még a legnagyobb konyhai előkészületek után is tisztán kerülhet a zsebbe az érintés nélkül lapozható funkcióval. Csak aktiváljuk ezt a főzőmódot, és meg sem kell érintenünk az okostelefonunkat, mégis bármikor könnyen lépkedhetünk az oldalakon, vagy épp visszalapozhatunk az összetevőkhöz.

Nosalty - A főzés élmény app használata

Nagyon kevés helyet foglal el a Nosalty – A főzés élmény app a mobilunkon, most csupán 8.9 Mb-tal sokkal gyorsabb, kreatívabb és könnyebb lesz az ételkészítés. A letisztult és szép alkalmazás remek fotókkal, sok videóval teszi élvezetessé a felhasználást. Letöltés után azonnal indíthatjuk is! Felfelé söpörve átpörgethetjük az app legfőbb menüjeit. Az aktuális, legfrissebb recepteket a Mit főzzek ma? tematika követi. A Kajacsúszka pontnál akár többtucat szimpatikus receptet is eltehetünk későbbi alkalmakra: nem kell mást tennünk, mint pl. a Tinder applikációval ismertté vált jobbra illetve balra söpréssel eldönteni, melyik recept szimpatikus és melyik nem.

nosalty-1
nosalty-2

Böngésszünk, keressünk, majd mentsük el kedvenceinket, így még inkább személyre szabott lesz ez a mobiltelefonos szakácskönyvünk. Bármikor előkaphatjuk, fellapozhatjuk, örülni fogunk az átlátható és praktikus oldalaknak. A hozzávalók, az elkészítés módja már egyetlen érintéssel elérhető. Csak egy kérdés maradt: mit főzzek holnap? A Nosalty – A főzés élmény app-nak tényleg ezeregy jó ötlete van erre!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.