News Republic app letöltés | News Republic friss hírek telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

News Republic

news-republicA News Republic alkalmazással mindig jól tájékozottak leszünk a világ dolgairól! Töltsük le ezt az okos és ingyenes appot bármilyen androidos vagy iPhone készülékre, és lépést tarthatunk a történésekkel. A News Republic saját érdeklődési körünkhöz igazítja a hírfolyamot, és így valóban a legfontosabb újdonságok kerülnek elénk. Kövessünk egyszerre több hírforrást, olvassunk hírszakértőket. Délután kikapcsolódáshoz, vagy a reggeli kávé mellé pörgessük át a rövid híreket! Töltsük le, hogy képben legyünk!

Gyártó: News Republic
Megnevezés: News Republic
Frissítés:
2018.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 708
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a News Republic?

Ne csak olvassuk a híreket: értsük meg a történések mozgatórugóit, nézzünk a színfalak mögé. A News Republic intelligens alkalmazás több mint másfél ezer ellenőrizett hírforrás tudásbázisát használja fel. Ezek közül válogathatunk saját igényeink szerint. Sport, politika, pénzügyek, tájékozódjunk a nemzetközi történésekről és olvassuk el a rövid híreket is. Most nagyon szép felületen böngészhetünk az aktualitások között. Véleményünk van valamiről, felháborított bennünket egy esemény? Vitassuk meg, a News Republic app kapcsolatot teremt a többi felhasználóval, ezért nemcsak intelligens, hanem interaktív is egyben. Több tízmillióan már ezt használják, szinte percre pontosan informál a világról. Cikkek, videók – ránk szabottan! Magyar nyelven csak a néhány hazai hírportál cikkeit böngészhetjük, így előnyben lesznek azok, akik idegen nyelven is jól tájékozódnak.

News Republic app használata

Az újságolvasás kényelmét nyújtja: a News Republic felületén most élmény a hírböngészés. Átlátható tematika, saját érdeklődési körünknek megfelelő újdonságok és szép grafika. Az egyik legnépszerűbb híralkalmazás minden szempontból jó döntés. Telepítsük az ingyenes appot, és, amikor megnyitjuk, érdemes azonnal kiválasztani a kedvenc témaköreinket. A beállítás elvégzése után a News Republic már tudja, mi a dolga. Nekünk csak azt kell eldönteni, melyik videót nézzük meg, vagy melyik cikket pörgessük át.

news-republic-1
news-republic-2

A News Republic app-pal a japán, vagy akár a dél-afrikai történésekről is értesülhetünk. A betöltött cikkeket kényelmes betűmérettel böngészhetjük – a jobb felső gyorsmenüben ezt a beállítást is személyre szabhatjuk. Ha szeretnénk jobban megérteni a kialakult helyzetet, pörgessünk át minél több cikket. Időszűkében az összefoglalók is sokat segítenek képben maradni. Sportrajongóknak fantasztikus hír, hogy ez app különösen figyel az NFL, NBA, MLB és NHL eseményekre – nyissuk meg a News Republicot, és máris megtudjuk a meccseredményeket, átigazolásokat. És, valószínűleg, a sztárpletykákat is. Tájékozódjunk igényesen, ellenőrizett forrásokból az ingyenes applikációval!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.