News Republic app letöltés | News Republic friss hírek telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

News Republic

news-republicA News Republic alkalmazással mindig jól tájékozottak leszünk a világ dolgairól! Töltsük le ezt az okos és ingyenes appot bármilyen androidos vagy iPhone készülékre, és lépést tarthatunk a történésekkel. A News Republic saját érdeklődési körünkhöz igazítja a hírfolyamot, és így valóban a legfontosabb újdonságok kerülnek elénk. Kövessünk egyszerre több hírforrást, olvassunk hírszakértőket. Délután kikapcsolódáshoz, vagy a reggeli kávé mellé pörgessük át a rövid híreket! Töltsük le, hogy képben legyünk!

Gyártó: News Republic
Megnevezés: News Republic
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 094
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a News Republic?

Ne csak olvassuk a híreket: értsük meg a történések mozgatórugóit, nézzünk a színfalak mögé. A News Republic intelligens alkalmazás több mint másfél ezer ellenőrizett hírforrás tudásbázisát használja fel. Ezek közül válogathatunk saját igényeink szerint. Sport, politika, pénzügyek, tájékozódjunk a nemzetközi történésekről és olvassuk el a rövid híreket is. Most nagyon szép felületen böngészhetünk az aktualitások között. Véleményünk van valamiről, felháborított bennünket egy esemény? Vitassuk meg, a News Republic app kapcsolatot teremt a többi felhasználóval, ezért nemcsak intelligens, hanem interaktív is egyben. Több tízmillióan már ezt használják, szinte percre pontosan informál a világról. Cikkek, videók – ránk szabottan! Magyar nyelven csak a néhány hazai hírportál cikkeit böngészhetjük, így előnyben lesznek azok, akik idegen nyelven is jól tájékozódnak.

News Republic app használata

Az újságolvasás kényelmét nyújtja: a News Republic felületén most élmény a hírböngészés. Átlátható tematika, saját érdeklődési körünknek megfelelő újdonságok és szép grafika. Az egyik legnépszerűbb híralkalmazás minden szempontból jó döntés. Telepítsük az ingyenes appot, és, amikor megnyitjuk, érdemes azonnal kiválasztani a kedvenc témaköreinket. A beállítás elvégzése után a News Republic már tudja, mi a dolga. Nekünk csak azt kell eldönteni, melyik videót nézzük meg, vagy melyik cikket pörgessük át.

news-republic-1
news-republic-2

A News Republic app-pal a japán, vagy akár a dél-afrikai történésekről is értesülhetünk. A betöltött cikkeket kényelmes betűmérettel böngészhetjük – a jobb felső gyorsmenüben ezt a beállítást is személyre szabhatjuk. Ha szeretnénk jobban megérteni a kialakult helyzetet, pörgessünk át minél több cikket. Időszűkében az összefoglalók is sokat segítenek képben maradni. Sportrajongóknak fantasztikus hír, hogy ez app különösen figyel az NFL, NBA, MLB és NHL eseményekre – nyissuk meg a News Republicot, és máris megtudjuk a meccseredményeket, átigazolásokat. És, valószínűleg, a sztárpletykákat is. Tájékozódjunk igényesen, ellenőrizett forrásokból az ingyenes applikációval!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.