Névnapok app letöltés | Névnapok alkalmazás Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Névnapok, fontos dátumok

nevnapok-datumok A Névnapok, fontos dátumok az okostelefon és táblagép egyik leghasznosabb app-ja melynek köszönhetően bizonyosan elkerülhetőek a kínos pillanatok. Helyettünk is fejben tartja, nyomon követi a közelgő fontos eseményeket, és időben jelez, hogy az apró figyelmességre, egy doboz csokira vagy szál virágra is maradjon időnk. Nem veszítjük szem elől a lényeges történéseket: az állami ünnepeket éppúgy számon tartja a Névnapok, fontos dátumokat, mint a családi ünnepségeket.

Gyártó: Sqeez
Megnevezés: Névnapok, fontos dátumok
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 057
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Névnapok, fontos dátumok?

A Névnapok, fontos dátumok alkalmazással most biztosan nem maradunk le egy fontos életeseményről sem. A névnapokat, születésnapokat időrendben sorakoztatja egymás után az applikáció, és az aktuális ünnepekre mindig felhívja a figyelmünket. Nincs szükség arra, hogy egyenként rögzítsük ismerőseink születési dátumát, hiszen a közösségi felületeinken keresztül elegendő információhoz jut. A névnapoknál egy remek kiegészítővel is találkozunk: a név eredetéről olvashatunk érdekességeket. A Névnapok, fontos dátumok alkalmazás átlátható módon rendszerezi az eseményeket, ünnepeket, névnapokat, bármikor böngészhetünk a közeli és távoli történések között. Az emlékezetes alkalmak körét szinte végtelenül bővíthetjük, rögzíthetjük – és biztosan lehetünk abban, hogy az app nem felejtkezik meg rólunk. Ha a kijelzőn elhelyezzük a widgeteket, az aktuális névnapokhoz és közelgő eseményekhez még az alkalmazást sem kell megnyitnunk. Ez a névnaptár alkalmazás ingyenesen letölthető és már magyar nyelven is elérhető.

Névnapok, fontos dátumok használata

Az egyik legmegbízhatóbb alkalmazásról beszélünk, a Névnapok, fontos dátumok nemcsak számon tartja a teljes ismerősi körünk születés- és névnapját, de figyelmeztet is bennünket rá! A fejlesztők tudják, hogy igen fontos app-ot adtak a felhasználók kezébe: átlátható módon naplózza, rendszerezi az ünnepeket. Bármikor rákereshetünk arra például, hogy Jolán napján kiket ne felejtsünk el barátaink közül felköszönteni, vagy épp előre tájékozódhatunk a közelgő évfordulókról. Rögzítsük életünk szép pillanatait, és bízzuk az okostelefonra a pontos dátumokat, legyen az akár esküvő, randi, vagy gyermekünk első kimondott szava. A gyorsmenüből válasszuk ki az Eseményeket, ott mentehetünk el újabb jubileumot.

nevnapok-datumok-1
nevnapok-datumok-2

A személyre szabható widget igazán hasznos tartozék. A mobil felületén minden nap nyomon követhetjük az aktuális névnapokat, sőt, egy nappal előrébb is járhatunk. Emellett a meghatározó eseményeket is listáztathatjuk a Névnapok, fontos dátumok app widgetével. Helyezzük el akár már egy héttel korábban a kijelzőn a különleges alkalmat, hogy ne tévesszük szem elől a rohanó hétköznapokban. Igazi öröm, amikor a születésnapunkon felköszöntenek, meglepnek bennünket, legyünk mi is figyelmesek barátainkkal és a környezetünkkel. Töltsük le a névnaptárat, már most!

Tovább az android letöltés oldalra.