Névnap applikáció magyar | Névnapok mobilon Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Névnapok

nevnapok A Névnapok praktikus alkalmazás, segít abban, hogy ne felejtsük el barátaink névnapját! Bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. A száguldó hétköznapokban még akkor is szórakozottak vagyunk, ha előző nap, vagy épp reggel, ébredéskor még pontosan tudtuk, mely rokonunk vagy barátunk ünnepli a névnapját. A Névnapok alkalmazással elkerülhetőek a kellemetlen pillanatok. Sőt, időben értesülve apróságokkal is meglephetjük a családtagjainkat, ismerőseinket.

Gyártó: LEHO
Megnevezés: Névnapok
Frissítés:
2018.03.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 130
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.88 (4 szavazat)

Mi a Névnap app?

Sörrel, virággal, édességgel toppanhatunk be bárkihez, ugyanis a Névnapok app a mobilok telefonlistáiból kiszűri azokat az ismerősöket, aki aznap ünneplik névnapjukat. Továbbá figyelmeztet is bennünket erre! Az előző és várható névnapokat is feltűnteti, amennyiben beállítjuk a funkcióknál. Az app roppant egyszerű ötletet valósít meg, népszerűsége mutatja, valóban milyen fontos ez az eszköz! Ha szeretnék, Magyarországon kívül még további 10 ország névnapjait is viszontláthatjuk a kijelzőn, többek között svéd, portugál, francia köszön vissza ránk. A legtöbb szórakoztató és hírszolgáltató weboldal is rájött arra, a névnap fontos szerepet tölt be sokak életében, így mindig feltűntetik azt a nyitóoldalon. Viszont, ha a Névnapok app-ot telepítjük a mobilunkra, időt sem kell szánnunk a keresésre, hiszen bármikor ott lesz előttünk a friss információ. A letöltést követően widgetet helyezhetünk el a főoldalon, a megjelenített nevek pedig testre szabhatók.

Névnapok használata

A Névnapok androidos applikáció minimális helyet foglal, gyorsan letölthető és néhány perc után már magunk is láthatjuk az eredményt. Egy felületen beállítható minden funkciója. A megnyitást követően összehangolhatjuk telefonkönyvünkkel az applikációt. Ha szeretnénk, az előző napi és holnapi névnapok is kikerülnek a képernyőre. A név színének csak a képzelet szab határt, pontosan jelölhetjük ki a felület színskáláján. Hátteret is választhatunk hozzá. Ha azt szeretnénk, hogy az ingyenes applikáció a magyar névlistát használja, állítsuk az országot a sajátunkra.

nevnapok-1
nevnapok-2

Amennyiben telepítés után a főoldalon csak a Névnapok feliratot látjuk, a widgetet nekünk kell beállítanunk. A Névnap ikon kitörlését követően (hosszú nyomással húzzuk a szemetesbe) válasszuk ki a widget-menüből (nyomjuk hosszan a képernyő felületét) a számunkra megfelelő 1x1 vagy1x2 változatot. Hosszan nyomva helyezhetjük ki a nyitó felületre. Megtörténhet, hogy a névnaptár éjfélkor nem vált át a következő névnapra. Amennyiben az SD-kártyára mentettük az applikációt, már meg is van a probléma forrása. Ha oda töltjük le, nem tudja frissíteni magát. Az alkalmazás nem tesz különbséget a vezeték- és keresztnév között, de inkább mókás, mintsem bosszantó, ha elképzeljük, hogy felköszöntjük ismerőseink családneveit!

Tovább az android letöltés oldalra.