Netpincér ételrendelés app letöltés | Netpincér ételfutár mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Netpincér ételrendelés

netpincer A Netpincér ételrendelés alkalmazással pillanatok alatt és rendkívül egyszerűen rendelhetünk ételt Android-készülékkel vagy akár iPhone-nal is. Ez a népszerű app nemcsak a környék legjobb éttermeit, pizzázóit és vendéglátó helyeit mutatja meg, extra kedvezményeket kaphatunk, ha az ebédet vagy a vacsorát a Netpincér ételrendelésre bízzuk. Töltsük le most az appot, hogy már útközben lefoglalhassuk a kedvenc ételünket. Gluténmentes pizza vagy indiai fűszeres? A Netpincér azonnal szállítja!

Gyártó: Viala Hungary
Megnevezés: Netpincér ételrendelés
Frissítés:
2018.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
987
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Netpincér ételrendelés?

Ez lekörözhetetlen ajánlat: elég csak 2-3 mozdulattal, és a Netpincér ételrendelés appal az asztalunkra kerülnek a legfinomabb falatok. Hagyjuk magunk mögött a konyhát, és töltsük inkább az időt a barátainkkal, a családunkkal. Adjuk meg a címünket, és az alkalmazás segítségével pillanatok alatt kiválaszthatjuk a számunkra ideális falatozó helyet, ahol a kedvenc mártásunktól kezdve, a ropogós tésztán át a leves feltétjéig mindent megválaszthatunk. Igazán könnyen és gyorsan eligazodhatunk a Netpincér ételrendelés letisztult felületén. A felhasználóbarát applikáció még a pénztárcánkat is óvja, több mint félezer étterem érhető el promóciók és extra kedvezmények mellett. Már online is biztonságos fizetési lehetőséget kínál az alkalmazás, és még a korábbi rendeléseinket is megjegyzi. Az ínyencek, a szigorú étrendet követők és a nassolók egyaránt rajonganak ezért a tökéletes megoldásért, hiszen mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ételt.

Netpincér ételrendelés app használata

A Netpincér ételrendelés appot elég csak letölteni az androidos telefonunkra, máris indíthatjuk a foglalást. Böngésszünk a hozzánk legközelebb található éttermek kínálatából: adjuk meg a felületen a tartózkodási helyünket, és a legördülő listából válasszunk ízlés szerint. Most a saját otthonunkban is úgy érezhetjük magunkat, mintha a kedvenc pizzázónkban ülnénk: dőljünk hátra, az online pincér segítségével minden fontos részlethez hozzájutunk. Mentsünk el az alkalmazásban több elérhetőséget is, mert ez felpörgeti a rendelés folyamatát. A Netpincér ételrendeléssel megjegyeztethetjük a munkahelyünket, vagy az otthoni címünket is. Családi találkozókhoz, esti partikhoz, munkahelyi ebédekhez az egyik leggyorsabb és legjobb döntés.

netpincer-1
netpincer-2

A rendkívül szép és felhasználóbarát app nem hiányozhat egy mobiltelefonról sem. A vásárlás menete egyszerű és gyors, azonban készpénzzel is fizethetünk a megrendelt ételért. Végre a múlté a bosszantó várakozás: rendeljük meg előre, már útközben a vacsoránkat. Próbáljunk ki új ízeket, vagy döntsünk ismét a jól bevált fogások mellett, a Netpincér ételrendeléssel a legjobb ajánlatokat csíphetjük meg. Időt és bosszúságot takarít meg nekünk ez az okos app, hiszen felgyorsítja a rendelést! Már csak azt kell eldönteni, milyen feltéttel, avagy mennyire csípősen kérjük a kiszemelt menüt.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.