Netpincér ételrendelés app letöltés | Netpincér ételfutár mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Netpincér ételrendelés

netpincer A Netpincér ételrendelés alkalmazással pillanatok alatt és rendkívül egyszerűen rendelhetünk ételt Android-készülékkel vagy akár iPhone-nal is. Ez a népszerű app nemcsak a környék legjobb éttermeit, pizzázóit és vendéglátó helyeit mutatja meg, extra kedvezményeket kaphatunk, ha az ebédet vagy a vacsorát a Netpincér ételrendelésre bízzuk. Töltsük le most az appot, hogy már útközben lefoglalhassuk a kedvenc ételünket. Gluténmentes pizza vagy indiai fűszeres? A Netpincér azonnal szállítja!

Gyártó: Viala Hungary
Megnevezés: Netpincér ételrendelés
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 609
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Netpincér ételrendelés?

Ez lekörözhetetlen ajánlat: elég csak 2-3 mozdulattal, és a Netpincér ételrendelés appal az asztalunkra kerülnek a legfinomabb falatok. Hagyjuk magunk mögött a konyhát, és töltsük inkább az időt a barátainkkal, a családunkkal. Adjuk meg a címünket, és az alkalmazás segítségével pillanatok alatt kiválaszthatjuk a számunkra ideális falatozó helyet, ahol a kedvenc mártásunktól kezdve, a ropogós tésztán át a leves feltétjéig mindent megválaszthatunk. Igazán könnyen és gyorsan eligazodhatunk a Netpincér ételrendelés letisztult felületén. A felhasználóbarát applikáció még a pénztárcánkat is óvja, több mint félezer étterem érhető el promóciók és extra kedvezmények mellett. Már online is biztonságos fizetési lehetőséget kínál az alkalmazás, és még a korábbi rendeléseinket is megjegyzi. Az ínyencek, a szigorú étrendet követők és a nassolók egyaránt rajonganak ezért a tökéletes megoldásért, hiszen mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ételt.

Netpincér ételrendelés app használata

A Netpincér ételrendelés appot elég csak letölteni az androidos telefonunkra, máris indíthatjuk a foglalást. Böngésszünk a hozzánk legközelebb található éttermek kínálatából: adjuk meg a felületen a tartózkodási helyünket, és a legördülő listából válasszunk ízlés szerint. Most a saját otthonunkban is úgy érezhetjük magunkat, mintha a kedvenc pizzázónkban ülnénk: dőljünk hátra, az online pincér segítségével minden fontos részlethez hozzájutunk. Mentsünk el az alkalmazásban több elérhetőséget is, mert ez felpörgeti a rendelés folyamatát. A Netpincér ételrendeléssel megjegyeztethetjük a munkahelyünket, vagy az otthoni címünket is. Családi találkozókhoz, esti partikhoz, munkahelyi ebédekhez az egyik leggyorsabb és legjobb döntés.

netpincer-1
netpincer-2

A rendkívül szép és felhasználóbarát app nem hiányozhat egy mobiltelefonról sem. A vásárlás menete egyszerű és gyors, azonban készpénzzel is fizethetünk a megrendelt ételért. Végre a múlté a bosszantó várakozás: rendeljük meg előre, már útközben a vacsoránkat. Próbáljunk ki új ízeket, vagy döntsünk ismét a jól bevált fogások mellett, a Netpincér ételrendeléssel a legjobb ajánlatokat csíphetjük meg. Időt és bosszúságot takarít meg nekünk ez az okos app, hiszen felgyorsítja a rendelést! Már csak azt kell eldönteni, milyen feltéttel, avagy mennyire csípősen kérjük a kiszemelt menüt.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.