Netflix app letöltés magyar | Netflix tv sorozatok mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Netflix

netflix A Netflix alkalmazással a legfrissebb mozifilmek és tv-sorozatok már okostelefonnal és táblagépekkel is elérhetőek. Bárhova magunkkal vihetjük a kedvenceinket, filmezhetünk a vonaton, vagy összehozhatunk egy hatalmas otthoni mozizós estet is! A világhíres internetes tévészolgáltatással bármikor a világ legnépszerűbb tartalmait böngészhetjük! Az angol nyelvű filmek szerelmesei már régóta vártak erre a nagyszerű alkalmazásra. Mindent tud, amit egy igazi moziguru, és, miután kiismeri a filmes ízlésünket, ahhoz igazítja a megjelenített ajánlatokat.

Gyártó: Netflix, Inc.
Megnevezés: Netflix
Frissítés:
2018.03.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 016
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Netflix?

A Netflix app a legkötetlenebb körülmények között biztosítja a legjobb filmeket. Lemaradtunk egy mozipremierről, vagy újranéznénk a House of Cards első évadát? A televíziós szolgáltatónál mindez lehetséges, és nem is kell hozzá egyéb, mint az okostelefonunk. Az alkalmazást könnyedén szinkronizálhatjuk már okos TV-vel is: ha az Android-készülék felületét nem találjuk elég kényelmes megoldásnak, irányítsuk át a filmet a televízióra! Hatalmas előnye, hogy pontosan megjegyzi, hol hagytuk abba a filmet, a sorozat-függők is megnyugodhatnak, hiszen mindig az aktuális részt indítja el a Netflix, miután belépünk a felületére. A saját filmezési igényeinket válthatjuk valóra, rengeteg show műsor, film és sorozat között böngészve ideális szórakozást nyújt bárhol, bármikor. A magyar feliratokra még várnunk kell, azonban az egyre erősödő nyomásnak köszönhetően már felvetődött, hogy akár a Netflix filmjeit is megkaphatjuk szinkronosan Android-készülékeinkre.

Netflix használata

Töltsük le ingyenesen a Netflix alkalmazást. A legnépszerűbb szolgáltató felületéről regisztrációval érhetőek el a show műsorok, filmsorozatok – most 1 hónapon keresztül ingyenesen juthatunk hozzá a Netflixen tartalmaihoz. A regisztráció fontos lépés, enélkül, sajnos, böngészni sem tudjuk az adatbázist. Miután minden mezőt kitöltöttünk, indulhat is a filmezés! A népszerű alkalmazás támogatja, hogy egyszerre több felhasználói profilt is létrehozhassunk a felületén. Így mindenki saját igényeihez és ízléséhez szabhatja a Netflix beállításait, a gyerekek filmezései szokásait pedig egy biztonsági beállításokkal kiegészített profillal felülegyelhetjük.

netflix-1
netflix-2

Böngésszünk a legújabb sorozatok között, keressük meg régi kedvenceinket, listázzuk mindet egy közös helyre. Így bármikor könnyedén megtalálhatjuk a favoritokat, a Netflix app pedig ez alapján további hasonló műsorokkal és filmekkel egészíti ki az ajánlókat. Bármikor megszakíthatjuk a filmezést, az alkalmazás ezt nem felejti el, legközelebb onnan indít. A sorozatok között sem fogunk elveszni, a Netflix követi, melyik résznél tartunk! Ezzel az applikációval most már bárhol és bármikor elérjük a legjobb filmeket!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.