Netflix app letöltés magyar | Netflix tv sorozatok mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Netflix

netflix A Netflix alkalmazással a legfrissebb mozifilmek és tv-sorozatok már okostelefonnal és táblagépekkel is elérhetőek. Bárhova magunkkal vihetjük a kedvenceinket, filmezhetünk a vonaton, vagy összehozhatunk egy hatalmas otthoni mozizós estet is! A világhíres internetes tévészolgáltatással bármikor a világ legnépszerűbb tartalmait böngészhetjük! Az angol nyelvű filmek szerelmesei már régóta vártak erre a nagyszerű alkalmazásra. Mindent tud, amit egy igazi moziguru, és, miután kiismeri a filmes ízlésünket, ahhoz igazítja a megjelenített ajánlatokat.

Gyártó: Netflix, Inc.
Megnevezés: Netflix
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 509
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Netflix?

A Netflix app a legkötetlenebb körülmények között biztosítja a legjobb filmeket. Lemaradtunk egy mozipremierről, vagy újranéznénk a House of Cards első évadát? A televíziós szolgáltatónál mindez lehetséges, és nem is kell hozzá egyéb, mint az okostelefonunk. Az alkalmazást könnyedén szinkronizálhatjuk már okos TV-vel is: ha az Android-készülék felületét nem találjuk elég kényelmes megoldásnak, irányítsuk át a filmet a televízióra! Hatalmas előnye, hogy pontosan megjegyzi, hol hagytuk abba a filmet, a sorozat-függők is megnyugodhatnak, hiszen mindig az aktuális részt indítja el a Netflix, miután belépünk a felületére. A saját filmezési igényeinket válthatjuk valóra, rengeteg show műsor, film és sorozat között böngészve ideális szórakozást nyújt bárhol, bármikor. A magyar feliratokra még várnunk kell, azonban az egyre erősödő nyomásnak köszönhetően már felvetődött, hogy akár a Netflix filmjeit is megkaphatjuk szinkronosan Android-készülékeinkre.

Netflix használata

Töltsük le ingyenesen a Netflix alkalmazást. A legnépszerűbb szolgáltató felületéről regisztrációval érhetőek el a show műsorok, filmsorozatok – most 1 hónapon keresztül ingyenesen juthatunk hozzá a Netflixen tartalmaihoz. A regisztráció fontos lépés, enélkül, sajnos, böngészni sem tudjuk az adatbázist. Miután minden mezőt kitöltöttünk, indulhat is a filmezés! A népszerű alkalmazás támogatja, hogy egyszerre több felhasználói profilt is létrehozhassunk a felületén. Így mindenki saját igényeihez és ízléséhez szabhatja a Netflix beállításait, a gyerekek filmezései szokásait pedig egy biztonsági beállításokkal kiegészített profillal felülegyelhetjük.

netflix-1
netflix-2

Böngésszünk a legújabb sorozatok között, keressük meg régi kedvenceinket, listázzuk mindet egy közös helyre. Így bármikor könnyedén megtalálhatjuk a favoritokat, a Netflix app pedig ez alapján további hasonló műsorokkal és filmekkel egészíti ki az ajánlókat. Bármikor megszakíthatjuk a filmezést, az alkalmazás ezt nem felejti el, legközelebb onnan indít. A sorozatok között sem fogunk elveszni, a Netflix követi, melyik résznél tartunk! Ezzel az applikációval most már bárhol és bármikor elérjük a legjobb filmeket!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.