MyShopi app letöltés | MyShopi bevásárlás segéd okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

MyShopi

myshopi

A MyShopi egy ingyenesen letölthető nem pusztán bevásárlást segítő applikáció, amely mind android, mind IPhone okostelefonok számára elérhető, s bár belga fejlesztésű, exkluzív promóciókkal, kiskereskedői szórólapokkal, digitális hűségkártyákkal és sok más funkcióval, amely lehetőségek tárházát Magyarországon még nem aknázzák ki teljes mértékig a kereskedői hálózatok, de így is egy tökéletes vásárlási asszisztensamely nem csak abban segít, hogy semmi se maradjon ki a vacsorából.

Gyártó: myShopi
Megnevezés: MyShopi
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 186
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a MyShopi?

Nincsen több otthon felejtett vagy elkallódott bevásárló cetli! Az applikáció tartalmazza a háztartásban szükségessé váló árucikkek garmadáját amelyekből összeállíthatjuk, hogy melyik termékekkel szeretnénk hazatérni legközelebbi beszerző körutunkról. Akár ismert kereskedelmi láncok szerint csoportosítva (mi is kell a Rossmann-ból?), akár saját listákat készítve (patika, bio bolt, piac) és mindezekhez kiválaszthatjuk az alkalmazáson belül felkínált vagy saját magunk által készített képeket is, amely által nem csak egy száraz felsorolást kapunk, de vizuális élményt is nyújt a mobil app. A programból számunkra hiányzó speciális szükségleteinket (például ha a cicánk csak a Marika néni által árult nyesedéket szereti elnyammogni, vagy a férjünk kedvenc francia süteménye, ami csak piac melletti kisutcában igazán finom s kapható) folyamatosan bővíthetjük. Ezen felül saját fotókkal vagy program által felkínált internetes kereséssel lehetőség nyílik azok beemelésére a privát kis adatbázisunkba, amely az eredetihez lementhető.

MyShopi app használata

Az ingyenesen letölthető mobiltelefonalkalmazásba lépve, kialakíthatjuk a saját boltlistánkat és azokon belül pedig már pakolhatjuk is a virtuális kosarunkba a megvásárolni kívánt termékeket, finomságokat. A kiválasztott árukhoz megjegyzéseket is fűzhetünk vagy akár betehetjük a kedvenceink listájára is.

myshopi-1
myshopi-2

A shopping alkalmával ott az üzletben megnyitva az alkalmazást könnyedén kipipálhatjuk a már kocsiba került termékeket és határozottan haladhatunk a még hátralévők felé, így ezzel az appal ügyesen elkerülhetjük az impulzus vásárlást is, ha célra tartva, tudatosan csak a listán lévő dolgokat keressük és azokkal térünk haza. Az alkalmazás egyik nagyszerű funkciója továbbá, hogy családtagjainkkal is megosztható a beszereznivalók listája így bárki beugorhat hazafelé egy fonott kalácsért a holnapi reggelihez, ha látja, hogy a főbevásárló épp nem kapott az első próbálkozásnál frisset.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.