MX Player apk letöltés | MX Player videólejátszó telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

MX Player

mx-player Az MX Player a világ egyik legjobb videólejátszó alkalmazása okostelefonra. Ha olyan videó lejátszó alkalmazásra van szükség, ami bármikor bevethető, amin nem fognak ki a különböző videó formátumok, mindeközben naprakész és még a dizájnja is szép, akkor az MX Player remek választásnak bizonyul. Miért ne próbálnánk ki ezt az ingyenesen letölthető és használható applikációt, amely talán a legtöbb pozitív értékelést kapta a kategóriájában? Egy próbát mindenképpen megér, ha videó lejátszó alkalmazásra van szükségünk.

Gyártó: J2 Interactive
Megnevezés: MX Player
Frissítés:
2019.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
7 224
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.69 (13 szavazat)

Mi az MX Player?

Nagyon nehéz olyan videó lejátszó applikációt találni, ami hiánytalanul eleget tesz minden felhasználói igénynek. Talán ilyen alkalmazás nem is létezik, mégis az MX Player közel van tökéletes megoldáshoz. Az applikáció nagysága nem csak a szép felhasználói felületben rejlik, hanem a mögötte dolgozó kódsorokban is. A hardveres dekódolásnak köszönhetően gyorsabb és kényelmesebb lejátszás érhető el. Az MX Player mögött komoly fejlesztői munka és támogatás rejtőzik; a különböző felirat formátumok támogatása is rendkívül széles, gyakorlatilag minden általunk ismert felirat típusra kiterjed. Kétségtelenül a videó lejátszás egyik legjobb eszközéről van szó!

MX Player használata

Az MX Player olyan ingyenesen letölthető videó lejátszó alkalmazás, amely számos extra funkcióval áll a felhasználók rendelkezésére. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a fejlesztők egymással versengve próbálnak jobb és jobb alkalmazásokat piacra dobni még akkor is, ha egyébként ingyenesen használható verziókról van szó. Ebben a versenyben az MX Player remekül szerepel és kiválóan vizsgázik, ugyanis a legtöbb videó- és felirat formátum támogatást magáénak tudhatja, emellett pedig olyan extra funkciókkal is felkínál, mint a hardveres és többmagos dekódolás, a kétujjas nagyítás lehetősége vagy a gyerekzár.

mx-player-1
mx-player-2

A MX Player használatát nem érdemes külön magyarázni. Alapvető funkciói megegyeznek a legtöbb videó lejátszó app funkciójával, de a sok hasznos extra miatt érdemes kissé jobban beleásnunk magunkat. A videókat könnyedén nagyíthatjuk, vagy épp kicsinyíthetjük kedvünk szerint. Gyerekzárat is alkalmazhatunk, ennek köszönhetően bátran elindíthatunk egy szép mesét, a kicsik nem fognak tudni hívást kezdeményezni vagy más applikációt elindítani.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.