TV24 app letöltés magyar | TV24 műsorújság mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Műsorújság TV24

musorujsag A Műsorújság TV24 olyan alkalmazás, amely bárkit ingyenesen letölthet saját Android vagy iPhone készülékére. Bosszantó, ha lecsúszunk egy filmről, vagy a sztorit már csak a happy and-nél érjük utol? Esetleg a kedvenc magazinműsorunkat felejtjük el? A TV24 egy testhezálló tv-műsor, ezentúl a segítségével nem maradunk le semmiről! A különleges emlékeztető funkció mellett több mint 50 tv-csatorna műsora között böngészhetünk.

Gyártó: Central Mobil
Megnevezés: Műsorújság TV24
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 928
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (3 szavazat)

Mi a Műsorújság TV24?

A TV24 applikációval a kezdési időpontokon túl híreket is kínálnak a fejlesztők. Minden friss újság könnyedén jut el hozzánk kedvenc színészünkről, rendezőnkről. Nekünk már csak annyit kell tennünk, hogy elolvassuk! A híreket balra söpréssel a Magazin felületén találjuk meg. Folytatva a továbblapozást a TV24 Ajánlójával igen részletes leírást kapunk az közelgő filmekről. A vetítési időponton túl a kapcsolódó cikkeket is megtaláljuk az oldal alján. Ha kedvünk tartja, utána olvashatunk a színészekkel kapcsolatos újdonságnak. A pillanatnyilag futó és az este várható műsorok csupán egy mozdulatra találhatóak egymástól. Ez tökéletes megoldás egy valódi tv-néző számára! Hiszen az applikációval mindig gyorsan elérhető a képernyőhöz kapcsolódó információ, így a teletexttel sem kell bajlódni. Az általunk legnézettebb adókat is nyomon követi az app, ennek a listáját, természetesen mi állíthatjuk össze. Az adók választéka széleskörű. A legnézettebbeken kívül még megtaláljuk a film-, hír-, sport, ismeretterjesztő-, gyerek-, felnőtt-, zenei- és sorozatcsatornákat is.

Műsorújság TV24 használata

A filmeket, magazinokat, meccseket, híradókat egy helyre összegyűjthetjük. Később elég csak megnyitni a Kedvencek listáját, hogy nyugodtan foglalhassunk helyet a képernyőnél, még mielőtt az adás elkezdődne. A TV24 műsorújság könnyen kezelhető app. A letöltést követően azonnal a főoldalra kerülünk, ahol az aktuális és esti kínálatokból választhatunk. A film-menüpontokat személyre szabhatjuk az Info gyorsmenüpont alatt, a filmeket a saját igényeink szerint csoportosítva jeleníti meg. Például, ha szeretnénk,akkor a sorozatokat is listázza számunkra. A Most menüpont csatornáit érintve a teljes műsorújságból böngészhetünk, sőt, az adott műsor részletesebb megjelenítését is megtaláljuk.

musorujsag-1
musorujsag-2

A rövid tartalom mellet egy hétre előre láthatjuk a vetítési időpontokat is. Általában ismerjük kedvenc sorozatunk minden részletét, azonban ez a műsorújság az emlékeztető szerepe mellett további böngészésre is kitűnő! Ha szeretnénk emlékeztetőt kapni, a felületen a Nem akarok lemaradni! kiírás segítségével lehetséges. Az Info menüpontban szintén beállítható az értesítés ideje, akár 30 perccel korábban is jelezhet a mobil. A Most menüpont a Kedvencként jelölt tv-csatornák közül listázza az aktuális adásokat. A gyorsmenü Csatornák füle alatt tudjuk elvégezni a változtatásokat. Elvileg egyszerűen bővíthető és szűkíthető, azonban néha az applikáció nem észleli az adó neve előtt szereplő kör érintését, és ahelyett, hogy a listára helyezné, a teljes műsorújságot nyitja meg. Ilyenkor próbálkozzunk újra!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.