MusixMatch app letöltés | Lyrics & Music dalszövegek telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

MusixMatch - Lyrics & Music

musixmatch A MusixMatch - Lyrics & Music alkalmazással most a világ legnagyobb zeneszöveg gyűjteményéhez csatlakozhatunk. Ne csak dúdoljuk, énekeljük is el – ezt az ingyenes appot már bármilyen androidos vagy iPhone készülékre könnyedén telepíthetjük. Olyan okos, mint egy zenefelismerő alkalmazás, de többet tud: töltsünk be egy számot a legismertebb zenei lejátszókból, vagy keressük ki a saját menünkből, és már mutatja is a szövegét. Telepítsük a MusixMatch – Lyrics & Music-ot, mert vele gyorsan felpörögnek a party-k!

Gyártó: Musixmatch
Megnevezés: MusixMatch - Lyrics & Music
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 007
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a MusixMatch - Lyrics & Music?

Spotify, Apple Music, Pandora vagy SoundCloud-rajongók vagyunk? Itt egy újabb szuper zenei alkalmazás, aminek nagyon fogunk örülni. A MusixMatch – Lyrics & Music nemcsak lejátssza a számokat, de ki is keresi a teljes szöveget. Az alkalmazással éneklés közben is olvashatjuk, így biztosan nem tévesztjük el majd a szavakat. Nyelvtanuláshoz is kitűnő ez az app, hiszen egyszerre halljuk és láthatjuk is az elhangzottakat, így, ha valamit nem értünk, azonnal le is fordítja nekünk a MusixMatch – Lyrics & Music. Ugyanis több világnyelvvel kompatibilis, koppintsunk csak a megfelelő funkcióra, és már olvashatjuk is a lefordított szöveget. Ha magyarul nem érhetőek el a számok, az angol nyelvvel bármikor áthidalhatjuk ezt a problémát. Kétségtelen, hogy ez az egyik leghasznosabb zenés app, mert a dallammal szinkronban jelzi a pontos szövegrészt, így mindig tudjuk, hol tartunk. A MusixMatch – Lyrics & Music-kal még személyes állapotüzenetet is küldhetünk, amit a zene szövegéből szerkeszthetünk meg. Ennek a szórakoztató appnak ott a helye minden zene őrült iPhone-ján és androidos telefonján.

MusixMatch - Lyrics & Music app használata

Zene nélkül egy lépést sem teszünk? Ennek az applikációnak biztos örülünk majd. Ne csak hallgassuk a zenét, hanem énekeljük is. A MusixMatch – Lyrics & Music app kevés helyet igényel a mobilunkon, cserébe az éppen hallott dalhoz társítja a teljes zeneszöveget. Nyissuk meg a felületet, és máris használhatjuk az applikációt. Bizonyos funkciók csak a fizetős változattal érhetőek el, azonban az ingyenes alapszolgáltatás is nagyon ügyes. A felső menüsorban elhelyezett keresővel gyorsan rátalálunk a kívánt zeneszámok szövegeire. De bármelyik népszerű fórumról is töltsük be a dalokat, a MusixMatch – Lyrics & Music nyomon követi azt, és megjeleníti a szöveget. Még a saját mobilunkon tárolt zenei tartalmakat is ügyesen kezeli.

musixmatch-1
musixmatch-2

Szeretnénk egészében látni a zeneszöveget, vagy kizárólag az aktuálisan elhangzó sorokat? Mindkét opciót kiválaszthatjuk a MusixMatch – Lyrics & Music felületén. Nagyon egyszerűen válthatunk a nézetek között, elég csak a képernyőre koppintanunk. A valós idejű zeneszöveg követés mellett fordító funkciót is kínál az app, amely szintén a zenével párhuzamosan feliratozza a szöveget a kiválasztott nyelven. A MusixMatch – Lyrics & Music ráadásul zenefelismerésben is otthon van, akár a hozzá hasonlóan népszerű Shazam vagy a SoundHound alkalmazások.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.