Music Volume EQ app letöltés | Music Equalizer mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Music Volume EQ

music-volume-eq A Music Volume EQ alkalmazással ingyenesen érhető el a valódi hangminőség. Nem kell zeneipari szakembernek lenni ahhoz, hogy hasznát vegyük egy hangszínszabályozónak. Telepítsük az app-ot mobiltelefonra vagy táblagépre, és egy mozdulattal rátolhatjuk a basszust a zeneszámra, ha hiányolja a fülünk a hangzást. Rendkívül egyszerűen kezelhető, és ez az apró program még színesebbé teheti a zenehallgatási szokásainkat. Ne csak a fejhallgató kiválasztásában legyünk igényesek, hanem a hangzásban is figyeljünk oda a minőségre.

Gyártó: K&K design
Megnevezés: Music Volume EQ
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 767
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Music Volume EQ?

Próbáljuk ki a Music Volume EQ alkalmazást, hogy még teljesebb zenei élményhez juthassunk, ha okostelefonon keresztül indítjuk el a zeneszámokat. Lejátszás közben a különböző frekvenciákhoz tartozó potméterekkel az eltérő hangszíneket szabályozhatjuk. A tolókák elmozdításával tehát kiemelhetünk, vagy a háttérbe rejthetünk el hangokat, balról jobbra haladva a mélytől a magasig. Például a 14 kHz-es értékkel az utóbbit erősítjük meg. Ha pop zenét hallgatunk, érdemes lent tartani a magas hangokat, azonban a latin dallamok esetében nyomjuk fel, akár teljesen is. A Music Volume EQ app igazán okos, mert bizonyos zenei műfajokat automatikusan beállíthatunk a felületen. Például, ha komoly zenéről táncosra váltunk, érdemes változtatni, hogy az eltérő hangszínt az app hozzáigazíthassa a műfaj jellegzetességekhez. Az equalizer most már különböző témákkal is beállítható.

Music Volume EQ használata

Zenehallgatás közben érdemes felfedezni a Music Volume EQ alkalmazás lehetőségeit. Töltsük le a valóban kis méretű app-ot, majd a kapcsoljunk zenét, és ezzel párhuzamosan aktiváljuk. Két kis ablakban jelenik meg az Music Volume EQ felülete. A potméterfallal szabályozhatjuk a hangszínt, míg a másikról az equalizer értékét olvashatjuk le. Az 5 tolópotméter a 60 Hz-tól 14 kHz-ig meghatározott értékekkel felel a magas és mély hangokért. Hatalmas segítséget nyújt a Music Volume EQ azzal, hogy bizonyos zenei műfajok automatikus beállításait is megtaláljuk a felületen. Többek között hip-hop, rock, pop és metál opciók közül választhatjuk ki, milyen hangzássá alakítsa a program az aktuális számot. Ha a hip-hopra érintünk, a magas és a mély hangokat is ki fogja emelni az alkalmazás.

music-volume-eq-1
music-volume-eq-2

A Music Volume EQ beállításaihoz az equalizer értékeit mutató felületen juthatunk el, keressük az ikont a jobb alsó sarokba. Ha pedig még tisztább hangzást szeretnénk elérni, érdemes fejhallgatót csatlakoztatni az androidos készülékükhöz. A Music Volume EQ app-ot ha már nincs rá szükségünk, a bal felső sarokban található kilépés ikonnal tüntethetjük el könnyedén.

Tovább az android letöltés oldalra.