MSQRD apk letöltés | MSQRD szelfi maszkok telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

MSQRD

msqrd A MSQRD az egyik legviccesebb képmanipuláló program, amelyet most ingyenesen tölthetünk le bármilyen Android vagy iPhone készülékre. Dobjuk fel a profilképünk ezzel az egyedülálló programmal. Batman képébe bújnánk, esetleg űrhajósként menőbb? Most a népszerű zombi maszkok is itt sorakoznak a felületen. Az MSQRD alkalmazással most bármelyik álarcot magunkra ölthetjük, és a hihetetlen képen mi is nagyot nevetünk majd! Töltsünk le, és készítsünk közös fotót a barátainkkal, mert nagyon szórakoztató!

Gyártó: Facebook
Megnevezés: MSQRD
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 384
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a MSQRD?

Elképzeltük már, kinek a bőrébe szeretnénk belebújni? Az MSQRD applikációval ez szó szerint sikerülhet. Szinte egybe olvad a profilunk a kiválasztott figura maszkjával. Cseréljük le az arcunkat! Válasszunk a vicces és félelmetes karakterek közül, illesszük a képünkre, és már kész is az új fotó! Vegyük elő az Android vagy iPhone telefonunkat, és a kezünkben tarthatjuk ezt a nagyszerű alkalmazást. Akár a közösségi profilképeinket is frissíthetjük vele. Nemcsak fotót manipulálhatunk, de valós időben videó segítségével még fényképezés előtt megnézhetjük magunkat Chitaként, oroszlánbőrben, vagy egy ijesztő zombi arccal. Ne hagyjuk ki ebből a buliból az ismerőseinket sem. Osszuk meg velük a felvételeket, mutassuk meg nekik, milyen vicces az MSQRD. Szinte kötelező app szülinapi bulikhoz, közös partykhoz. Még egy céges búcsúbulin is meglepetést okoz: fotózzuk le a csapatot, és mindenkinek adjunk egyedi arcot. Egy alkalmazás sem képes arra, amire az MSQRD, ezért valóban hiánypótló!

MSQRD app használata

A fotós alkalmazások között egyre kevesebb újszerű és vicces fejlesztést találunk. Szép kivétel az MSQRD. Töltsük le, és már azonnal használhatjuk is. Könnyen kezelhető, ugyanis csupán néhány funkciót kell megismernünk, hogy elkészíthessük a vicces fotókat. Töltsük fel a saját képünket. De még egyszerűbb, ha ehhez az okostelefonunk kameráját használjuk fel: készítsünk magunkról fotót vagy videofelvételt, és az alkalmazás már a folyamat közben átalakítja az arcunkat. Nemcsak egy maszkot kapunk, az MSQRD újszerűsége, hogy a felismerhető vonásainkat és az álarcokat ügyesen egyesíti.

msqrd-1
msqrd-2

Mindegy, hogy egy vámpírkirály vagy egy űrhajós bőrébe bújunk, nagyon vicces képek készülnek majd. Felismernek bennünket – de mégsem. Az app felületén egy mozdulattal a kedvencekhez menthetjük el a tetszetős felvételeket, vagy továbbküldhetjük a barátainknak. Az MSQRD profi megosztás funkcióval segít bárhova eljuttatni ezeket a különleges profilképeket. Sőt, most a munkatársainkkal közösen is kitalálhatjuk, kinek melyik állna jól. Több mint 22 lehetőség vár arra, hogy feldobja a megunt képeket. Csapatépítésben is otthon van az MSQRD, igazán gyorsan és egyszerűen alkothatunk vele újszerű és mókás tartalmat!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.