Mozi24 app letöltés magyar | Mozi24 mozipremierek iPhone, Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jó, még a másfél órás videót is leszedi. Alapból .mp4 formátumba tölt le. Egyszerűen kezelhető, gyors, az egyetlen hibája az hogy ha nem vásárlod meg a teljes verziót, akkor naponta max. 5 videót tölthetsz le. Ezenkívül tökéletes, 5 csillagot érdemel. Download: Bigasoft YouTube Downloader 1.2.18.4701

Mozi24

mozi24 A Mozi24 alkalmazás a film- és mozirajongók kedvenc app-ja lehet, hiszen az okostelefonok, táblagépek segítségével most ingyenesen böngészhetőek a legfrissebb hírek, premierek. A Mozi24 megmutatja, melyek a legnépszerűbb és legsikeresebb filmek, hol és mikor találjuk meg a moziban, ráadásul az IMDb és Rotten Tomatoes kedvelők itt elolvashatják a pontszámokat is. Közös esti programokhoz az egyik leghasznosabb app, ezzel biztosan találhatunk egy pörgős, vagy laza, esetleg romantikus, vagy nagyon vicces filmet – épp olyat, amilyet szeretnénk!

Gyártó: Central Mobil
Megnevezés: Mozi24
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 159
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Mozi24?

Nincs tipp a ma esti filmezéshez? A Mozi24 alkalmazás képbe hoz a legújabb premierekkel; a kritikákban, leírásokban és rövid hírekben olvasva pedig mindenki eldöntheti, melyik filmre érdemes jegyet váltania. Nemcsak a filmrajongóknak érdemes letölteni az ingyenes Mozi24 alkalmazást, hanem bárkinek, aki szeret könnyen és gyorsan esti programot találni. Az app-pal már nemcsak a budapesti, de a vidéki mozik kínálata is látható, azonnal böngészhetjük az elérhetőséget és az elhelyezkedést, így nyugodtan elsétálhatunk akár a legközelebbibe is. A folyamatosan frissülő és igen jelentős adatbázissal nem maradunk le a legújabb filmekről, megtudhatjuk, mekkorát durrant a legújabb premier a kritikusok, vagy a többi felhasználó körében. Saját élményeinket is visszajelezhetjük a felületen, hogy később másoknak segíthessünk a döntésben. A Mozi24 app-pal már a filmtrailerek is elérhetőek, de az ismertetők, friss hírek mellett sok-sok kép is várja a felhasználókat.

Mozi24 használata

A Mozi24 app egy igazi film-GPS. A legjobb, legnézettebb, legmenőbb vagy legművészibb mozik között böngészhetünk, miután letöltöttük az alkalmazást. A gyors telepítéssel azonnal a premier filmek között nézelődhetünk. Bármikor egy újabb funkcióra válthatunk a felület jobb sarkában található menüben. Annyira sokoldalú az alkalmazás, hogy a filmadatlapokhoz tartozó ikonok további akció-, randi-, vagy akár csajos filmekre mutatnak, így könnyen találhatunk ismeretlen, ám nekünk tetsző darabokra. Itt a lehetőség arra is, hogy utánanézzünk kedvenc színészeinknek, rendezőinknek is. A mozifilm adatlapján mindenképp kattintsunk a trailerre, mert az segít eldönteni, most melyik mű legyen a nyerő. A film mellett a mozi az adatlapjáról is a vetítési helyszínekre irányít az app.

mozi24-1
mozi24-2

Ezzel az alkalmazással a mozi elérhetőségét is megkapjuk, a címre kattintva pedig társíthatjuk a Mozi24-et egy útvonaltervezővel, hogy könnyen eljuthassunk a helyszínre. A mozi további vetítéseit is végigböngészhetjük, hátha találunk egy ütősebb filmet. Az IMDb, a Rotten Tomatoes és a sok-sok kritika biztosan olyan filmre ültet be bennünket, amit nem szabad kihagyni! Nem mellékes, hogy már a képernyőn futó reklámok is kikapcsolhatók a Mozi24 app-on!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.