Moonshine app letöltés | Moonshine ikongyűjtemény telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Moonshine

moonshine A Moonshine egyike a legkedveltebb és legsikeresebb ikongyűjteményeknek, amelyeket Android készülékeken futtathatunk. Az okostelefon alapértelmezett készletei sokak számára unalmasak lehetnek. Nekik kínál egyszerű és könnyen kezelhető megoldást a Moonshine applikáció. Nincs szükség másra, csupán az alkalmazás telepítésére, és a konfigurálás után már élvezhetjük is a megváltozott látványt. A Moonshine appal kihasználjuk az Android rendszer egyik legnagyobb előnyét a személyre szabást.

Gyártó: Valiant Pixels
Megnevezés: Moonshine
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 403
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Moonshine?

Az androidos telefonok időről időre egy kis ráncfelvarrásra szorulnak. Ennek egyszerűen az az oka, hogy néha már unalmasnak találjuk a felhasználói felületet és szeretnénk némi színt vinni a mindennapi mobilozásba. Az Android szerencsére lehetőséget biztosít az egyediesítésre: különböző launcherek és ikongyűjtemények segítségével mi magunk formálhatjuk saját igényeinkre a telefonunkat. Szerencsére ezt könnyedén megtehetjük, hiszen olyan ingyenesen letölthető applikációk állnak a rendelkezésünkre, mint a Moonshine. A Nexbit Design által tervezett ikongyűjtemény rengeteg felhasználó számára szerez örömöt, akik szeretnék megújítani saját Android készülékük felhasználói felületét.

Moonshine használata

A Moonshine ikongyűjtemény alapvetően nem különbözik a többi gyűjteménytől. A telepítése gyors és egyszerű. Most ingyenesen tölthetjük le a telefonunkra. A csomag mintegy 60 különböző ikont és hat különböző stílusú hátteret tartalmaz, de a tervezők gondoskodnak a folyamatos frissítésekről és utánpótlásról. A Moonshine ikongyűjtemény elsősorban azoknak a felhasználóknak szerezhet örömöt, akik kedvelit a flat dizájn stílusát, és akik szívesen váltanának erre a látványra.

moonshine-1
moonshine-2

Érdemes kísérletezni az ikongyűjtemény sokszínűségével: a személyre szabható tulajdonságokat alakítsuk saját ízlésünk szerint. Számos beállítási lehetőségünk van, amelyeknek köszönhetően még egyedibb és még otthonosabb home képernyőt kreálhatunk magunknak. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Moonshine applikáció használatához Nova, Apex, ADW, Smart, Unicon vagy Action launcherre van szükség. Amennyiben ezek egyike sincs telepítve a telefonon, az ikongyűjtemény nem használható, hiszen a Moonshine nem önálló alkalmazásként, hanem témaként értelmezhető, ami adott launcherhez kapcsolódik.

Tovább az android letöltés oldalra.