Monsterball Icon Pack Lite app letöltés | Monsterball ikongyűjtemény telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Monsterball Icon Pack Lite

monsterball A Monsterball Icon Pack Lite applikációnak köszönhetően pillanatok alatt kedves és bájos külsőt varázsolhatunk az Androidos készülékeinkre. Az alkalmazás nagy öröm lehet a gyerekeknek, de a játékos kedvű felnőttek számára is kedves dizájnként szolgálhat. Az alkalmazás letöltése gyors és egyszerű; a segítségével Pokémon golyóként jelennek meg a legfőbb ikonjaink. Összesen mintegy 20 különböző ikon áll rendelkezésre, amelyek tökéletesen ábrázolást nyújtanak számunkra.

Gyártó: agentargo
Megnevezés: Monsterball Icon Pack Lite
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 312
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Monsterball Icon Pack Lite?

A Pokémonok világa az alkalmazást fejlesztőket is megihlette. A Monsterball Icon Pack Lite egy olyan speciális ikongyűjtemény, amelynek használata során az ikonok a rendkívül népszerű Pokémon rajzfilmsorozatból ismert golyókká változnak át. Az alkalmazás nagy örömet jelenthez azoknak a gyerekeknek is, akik esetleg nem ismerik a rajzfilmet, hiszen a dizájn önmagában is kedves és szerethető. Nem csak az ikongyűjteményről érdemes beszélni; a háttérkép megfelelő megválasztásával még barátságosabbá és „gyerekesebbé” tehetjük a telefonunkat. Nagyszerű ötlet ez abban az esetben, ha a készülékünket nemcsak mi használjuk, hanem gyakran a fiatalabb korosztály is kézbe veszi. Számukra bizonyosan jó hangulatú egy ilyen alkalmazás. Tegyünk egy próbát, lássuk, mit szól mindehhez a gyermekünk! Érdemes meggyőződni róla, hogy a módosítást követően is felismerhetők maradnak az ikonjaink.

Monsterball Icon Pack Lite használata

A Monsterball Icon Pack Lite egyszerűen és könnyedén telepíthető. Az alkalmazás ingyenes, így semmi akadálya sem lehet, hogy meglepjük vele a gyermekünket. Érdemes tudni azonban, hogy az alkalmazás telepítéséhez valamilyen launcherre van szükség. Ez jellemző minden hasonló applikációra, ami képes az alapértelmezett ikongyűjtemény megváltoztatására.

monsterball-1
monsterball-2

Fontos tudni, hogy mely launcherek kompatibilisek a Monsterball Icon Pack Lite alkalmazással. Ha telepíteni szeretnénk, az esetben a Nova, az Apex, a Holo, a Trebuchet és a LauncherPro launcher is megfelel a célnak. Mindezek közül a Nova élvez elsődleges bizalmat; az alkalmazás fejlesztői elsősorban ezt a launchert ajánlják. A Monsterball Icon Pack Lite igen népszerű a felhasználók körében, sokan töltik le a gyermekeik szórakoztatására. A túlnyomó többség ötcsillagos értékelést ad az alkalmazásra. Ez jó garancia arra, hogy biztosan ne csalódjunk az appban. Telepítsük az Android készülékünkre a megfelelő Tauchert követően, és már indulhat is a móka!

Tovább az android letöltés oldalra.