Mi utcánk app letöltés | Mi utcánk közösség építő okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Mi utcánk

miutcank

A Miutcánk egy ingyenesen letölthető közösségépítő app, a telepítést követően android és iPhone készülékkel is csak néhány mozdulat és máris feltérképezhetjük, hogy kivel is élünk egy házban, ha ezt eddig személyesen a liftnél nem tettük volna meg. Használatával könnyen felkutathatjuk a közelünkben élő segítőkész embereket és viszont tájékoztathatjuk őket arról, hogy mi szintén azok vagyunk. Újra felfedezhetjük, hogy milyen is jóban lenni a szomszédainkkal és az élet apró-cseprő dolgaiban segíteni egymást.

Gyártó: Miutcánk
Megnevezés: Miutcánk
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 111
Kategória: Közösség
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Miutcánk?

Ez egy modern lehetőség arra, ami régen úgy történt, hogy ráköszöntünk Marika nénire a liftnél és felcipeltük a cekkereit vagy a lépcsőfordulóban megpillantottuk Ágit a babakocsival és miközben együtt nyargaltunk fel a félévessel az elsőre közben kiderült, hogy a férje, László szobafestő, akinek épp van egy három méteres létrája, amilyenre épp szükségünk volna másnap a szobai csillár felszereléséhez..hát kölcsönkértük. De igazából kimeríthetetlenek az alkalmazás lehetőségei, mert használhatjuk megunt tárgyaink felajánlására, ismeretség alapján megbízható szakemberek felkutatására (mint Laci a szobafestő), de ugyanakkor bizalomépítésre is kiváló lehetőség, mivel az applikáció már eleve megszűri a felhasználókat, hiszen aki letölti és regisztrál már biztosan nyitott egy „régimódi” újkori szomszédolásra. Az alkalmazás lehetővé teszi a privát üzenetek használatát azonnali értesítésekkel.

Miutcánk app használata

Az egy percnél is kevesebb időt igénylő regisztráció után máris a sűrűjében vagyunk a lehetőségeknek. Láthatóak a környékbeli „szomszédok” éppen aktuális üzenetei, felajánlásai, megkeresései és az applikáció lehetővé teszi továbbá a helyzetünk megosztását a további felhasználókkal, így ha kedvenc szomszédunk már éppen otthon és épp megéhezett rövid üzenete kapcsán meglephetjük hazafelé sétálva egy pár szelet Margarita pizzával. A profil aktiválásához megközelítőleg 30 kedves ember szükséges egy lokációban, de addig is csatlakozhatunk a Facebook csoporthoz, vagy követhetjük a már aktívan működő közösségeket az Instagramon illetve sok érdekességet és jó tippeket olvashatunk a kezdeményezés blog oldalán.

miutcank-1
miutcank-2

A jó szomszédság mihamarabbi felduzzadásához meghívó kiküldésére nyílik lehetőség e-mailben, Facebook üzenet formájában vagy link csatolásával, ugyanakkor egy nagyon kedves ötletként letölthető és kinyomtatható egy plakát, amit a lakóközösség faliújságján elhelyezve mindenki láthatja, hogy ki az, akire számíthatnak adott esetben a többiek.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.