Minion rush apk letöltés | Minion rush játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Minion rush - Despicable Me

minion-rush A Minion rush egy animációs film mintájára készült játék, a roppant népszerűségnek örvendő applikáció ingyenesen letölthető bármely Android és iPhone készülékre. A Despicable Me animációs film témájára alapuló Minion Rush hamar meghódította a célközönséget. A roppant aranyos sárga figurák igazán szerethetővé teszik ezt az ingyenes applikációt, amely sok-sok izgalmas és kellemes percet szerezhet a számunkra. A mobilra is letölthető Minion Rush remek példával szolgál arra, hogy telefonon is elérhető az igazi játékélmény. Mindenképpen érdemes kipróbálni!

Gyártó: Gameloft
Megnevezés: Minion rush
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 048
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.42 (6 szavazat)

Mi a Minion rush?

A Minion Rush népszerűsége abból adódik, hogy a benne szereplő sárga kis karakterek iszonyatosan viccesek. Már csak miattuk is érdemes telepítenünk az applikációt és lenyomni egy-két menetet. Garantált szórakozás mindenkinek. Emellett a grafika is csodálatos, tehát a játék kivitelezésére aligha lehet panaszunk. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de van benne in-app-purchase is, amely segítségével gyorsabb fejlődést érhetünk el. Univerzális alkalmazásról van szó, így bármely Android vagy iOS eszközön igazi élményt szolgáltat. A játékért nagy elismerést érdemel a Gameloft, amely igazán kitett magáért a Minion Rush kifejlesztésével.

Minion rush használata

A játék indítása után azonnal megjelenik a nyelvválasztó, ahol mindenki rábökhet a számára megfelelőre. Egy rövid videóanyagot követően a már a főmenüben járunk, amelynek segítségével indulhat is a játék! A Minion Rush célja egyszerű; a minion-ok segítségével (amelyeket furcsa módon minyonoknak fordítottak magyarra) végig kell jutnunk a pályákon, sorozatos akadályokat kikerülve át kell ugrani felettük vagy át kell siklani alattuk, mindeközben úgy haladni, hogy a lehető legtöbb banán a kis figuránknál landoljon.

minion-rush-1
minion-rush-2

A menet első hallásra egyszerűnek tűnik, a pályák kidolgozottsága és összetettsége miatt azonban a játék gyakorlatilag megunhatatlan. A feladat végrehajtása cseppet sem egyszerű, hiszen minél tovább jutunk a pályákon, annál nehezebb a feladatunk. A tereptárgyak egyre trükkösebbé válna és a mozgásuk is felgyorsul. A játékkészítőktől azonban segítséget is kapunk, a tippekkel a kis minyonok még magasabb banán-számmal érhetnek célba! A játék két különböző környezetben zajlik; városi utcákon és egy laboratóriumban. Talán hasznos lett volna még egy-két más jellegű környezet, de az alkalmazás így is roppant szórakoztató és lendületes.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.