Minimalist Clock app letöltés | Minimalist Clock widget Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Sziasztok! A 2.60-as verzió letöltésénél a víruskeresőm blokkolt mindent, azzal az üzenettel, hogy le van tiltva az az oldal. Miután fölmentem a cég honlapjára, onnan simán leszedtem a 3.0.-es verziót. Download: Format Factory 2.60

Minimalist Clock

minimalist-clock A Minimalist Clock app egy rendkívül szép időkijelző, most ingyenesen juthatunk hozzá ehhez a nagyon sokszínű és hasznos funkcióhoz. A látványos alkalmazásokért rajongóknak igazán jó hír, hogy szép widget kerülhet az okostelefon vagy a táblagép képernyőjére. Már 20 féle megjelenítési formából választhatunk, amelyet azután valóban saját ízlésünk szerint formázhatunk meg. A színeken és alakzatokon túl az információkat is alakíthatjuk, hogy egy igazán nekünk tetsző Minimalist Clock Widget legyen a szemünk előtt.

Gyártó: JrL
Megnevezés: Minimalist Clock
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 114
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Minimalist Clock Widget?

A Minimalist Clock Widget app egy roppant egyszerű feladatot lát el, mégis nagyon sok lehetőséget biztosít a felhasználóknak. Az időkijelzőt most mindenki személyre szabhatja, nemcsak a megjelenő formát, de az ott szereplő adatokat is beállíthatjuk. Ha még sosem volt két elforgatott négyzetből álló időkijelzőnk, ideje kipróbálni ezt a valóban izgalmas változatot. Vagy egy pontokkal helyettesített óramutatót. A merészebb app-osok szavakkal kiírt pontos időjelzéssel is kísérletezhetnek, hiszen az általános widgetekhez képest ez valóban egyedi funkciót ad. Az sem gond, ha imádjuk az erős színeket. Találjuk ki, milyenre festenénk a kis- és nagymutatókat, hogyan árnyalnánk a körvonalakat. A Minimalist Clock Widget app-pal akár az okostelefon akku töltöttségét is megjeleníthetjük, ha szeretnénk szem előtt tartani ezt a lényeges információt. A dátumokon túl a jelenlegi időzónát, valamint az aktuális hőmérsékletet is nyomon követhetjük. Az egyszerűséget és az összetett formákat kedvelők is bizonyosan meg lesznek elégedve ezzel az app-pal!

Minimalist Clock használata

Talán még nem volt ennyire egyszerű és mégis színes alkalmazás a kezünkben. Az ingyenesen letölthető Minimalist Clock Widget valóban kis helyet foglal el. A telepítést követően válasszuk ki a widgetek közül ezt a minimalista, ám rendkívül izgalmas grafikát, és helyezzük a képernyőre. Ekkor tudjuk ugyanis testre szabni. Ha mégsem sikerülne a művelet, töröljük az alkalmazást az Andorid-készülékről, majd telepítsük újra. A nyitó felület gyorsan áttekinthető, így könnyen megtaláljuk a 20 widget-témát, a színek beállítási lehetőségeit és a változtatható adatokat is.

minimalist-clock-1
minimalist-clock-2

A felületet valóban a saját igényeinkhez szabhatjuk. A Minimalist Clock Widget app egyes témái több lehetőséget biztosítanak, ezért érdemes mindegyiket kipróbálni, átböngészni. Nagyon sokféle színben jeleníthetjük meg a widgetet, a színskála mutatójával árnyalatnyi pontossággal választhatjuk ki a szép végeredményt. Érdemes elidőzni felette, párosítani a kedvenc időformátumunkkal, hozzáilleszteni a dátum kiírásának módját is. Hiszen ezek mind-mind ízlés szerint választhatóak meg a Minimalist Clock Widget app-nál. Hihetetlenül egyszerű időjelző alkalmazás, ami igazán kedvez a részleteket és színeket kedvelőknek.

Tovább az android letöltés oldalra.