Minecraft app letöltés | Minecraft quiz játék magyarul

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

jó hogy már van lehetőségem kipróbálni a Windows defender-t az xp-men:D.Szerintem egész jó+ védelemnek megfelel,nem zabál sok memoárit,megfér más biztonsági szoftverek mellet...könnyen kezelhető,gyors,jó kis progi Download: Windows Defender 1.1.1593

Minecraft

minecraft A Minecraft egy magával ragadó, kreatív játék, amit bárki ingyenesen letölthet Android- vagy iPhone-készülékére. A Minecraft sikerét nehéz megmagyarázni. Nem állíthatjuk, hogy a csodálatos grafikával rendelkezik. Azt sem mondhatjuk, hogy a játékmenet különösebben kiforrott lenne. Talán még csak nem is igazán izgalmas. Valamiért mégis imádjuk, nagyon szívesen töltjük vele az időt és szinte az első számú hobbink lesz az elnyúlós délutánokra. Minecraft-közösségek jöttek létre világszerte, akik megosztották egymással a tapasztalataikat és a játékhoz fűződő észrevételeiket is.

Gyártó: Andrzej Chomiak
Megnevezés: Minecraft
Frissítés:
2018.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 733
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.13 (4 szavazat)

Mi a Minecraft?

A Minecraft a világ egyik legnépszerűbb sandbox stílusú játéka. A játék a svéd Markus Persson ötlete alapján készült, az ő nevéhez fűződik a folyamat irányítása is. A Minecraft egyike azoknak a játékoknak, amelyet egy független játékfejlesztő gárda képes volt sikerre vinni. Ebből nőtt ki az Android és iPhone telefonokra is letölthető alkalmazás, amely ingyen hozzáférhető. Az okostelefonok kora színt vitt a Minecraft életébe is, ugyanis ilyen módon sokkal egyszerűbbé vált a többjátékos üzemmód használata. Ennek köszönhetően a játék népszerűsége megugrott, mind többen próbálták ki és felduzzadt a közösségi tagok száma is.

Minecraft használata

A Minecraft mobil játékot sokáig csak az Xperia Play készülék tulajdonosai élvezhették, de később elkészült az Android és iPhone változat is, így a felhasználók köre kiszélesedhetett. Ennek köszönhetően egyre többen élnek a többjátékos mód lehetőségével. Természetesen a Minecraft egyjátékos módban is működőképes. A játék lényege a virtuális építkezés; 36 különböző blokk áll rendelkezésre, amelyekkel teljes városok építhetők fel. Lehetőségünk van olyan játékmódot választani, amikor az építőanyagokért is meg kell dolgozni, de választhatunk olyan opciót is, amikor már csak az építkezéssel kell foglalkoznunk. Utóbbi természetesen kreatívabb játék, hiszen korlátlan a műveleti lehetőségek száma. Akár egy Tv-t is elhelyezhetünk a vízparton - gomba-dekorációval kiegészítve.

minecraft-1 minecraft-2 minecraft-3

Ugyanakkor a teljes játékélményért érdemes az első fázist is vállalni. Ki-ki választhat a saját igényének megfelelő beállítások közül. A Minecraft egy különleges stratégiai játék, ahol a tervezés és a gondolkodó játékstílus kerül előtérbe. A grafikája kissé ósdi, de ezzel együtt is igazi élményt tartogat a kreatív alkalmazások szerelmeseinek, akik a káoszból is kacsalábon pörgő álomházat hoznak össze.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.