MinDig TV app letöltés | Internetes MinDigTV mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

MinDig TV

mindigtv A MinDig TV ingyenes alkalmazással dőljünk hátra nyugodtan, mert már utazás közben is tévézhetünk bárhol Magyarországon. Androidos vagy iPhone készülékünkkel kapcsolódjunk be élő adásokba, lapozzunk bele a műsorújságba, vagy hallgassunk rádiót. Mozduljunk ki a négy fal közül, hiszen a tv élménye már bárhol megvalósulhat. Böngésszünk a csatornák és a műsorok között, állítsunk be emlékeztetőt – a MinDig TV app mindent megtesz azért, hogy ne maradjunk le kedvenc adásunkról. Töltsük le, mert nagyon okos!

Gyártó: Antenna Hungaria
Megnevezés: MinDig TV
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 803
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (2 szavazat)

Mi a MinDig TV?

Korlátlan tévézési élmény? Igen, a MinDig TV alkalmazással bárhol elindíthatjuk vagy visszanézhetjük a kedvenc műsorainkat. Már 9 televízió-csatorna és a legnépszerűbb közszolgálati rádiók is elérhetőek az app felületén keresztül. Bizonyos közszolgálati műsoroknál pedig eredeti hangot is kapcsolhatunk, így angol, francia, német nyelvű híradásokba is belehallgathatunk. Szórakoztató esti programot keresünk? Nézzünk bele a MinDig TV műsorújságába, ahol több mint 60 csatorna teljes kínálatát találjuk meg. Navigáljunk a műsorok adatlapjára, olvassuk el a leírás és válasszunk a hatalmas felhozatalból. Nagyon kényelmes és okos applikációt tarthatunk a kezünkben, mert a MinDig TV mindent tud a tv-zésről, sőt, a kedvenc sorozatunkra is emlékeztethet bennünket, ha aktiváljuk a beállítást. Már több mint 1 millióan töltötték le ezt az alkalmazását.

MinDig TV app használata

Bosszankodunk, mert nem tudjuk, milyen műsort nézzük épp a tv-ben? Nyissuk meg a MinDig TV appot, és megmutatja nekünk. Ám az alkalmazás igazi újdonsága, hogy már élő adásokat és archív műsorokat is lejátszhatunk a mobilunk segítségével. A telepítést követően nincs is több dolgunk, elindítani az appot. Hívjuk elő a bal felső sarokban található gyorsmenüt, ezen keresztül minden fő beállításhoz elnavigálhatunk. Egyszerűen és könnyen kezelhető a MinDig TV. Olvassunk ajánlókat, pörgessük át a mentett kedvenceinket, vagy nézzünk bele az élő adásokba. Az előfizetői tartalmakat is innen érhetjük el.

mindigtv-1
mindigtv-2

A teljes műsorújságra kíváncsiak vagyunk? Görgessük lefelé a felületet, így mind a 60 csatorna kínálatát végignézhetjük. Az okos MinDig TV egy piros jelzősávval mutatja a pontos időt, vagyis azonnal megtaláljuk az aktuálisan sugárzott adásokat is. Ne maradjunk le a kiszemelt filmekről, show műsorokról sem. A fejlesztők egy nagyon hasznos funkciót helyeztek el az app felületén! Emlékeztetőt állíthatunk be, hogy a megfelelő pillanatban máris a kiszemelt csatornára kapcsolhassunk. Senki sem szeretne lemaradni a kezdőrúgásról, vagy az előző részek összefoglalójáról, ugye? Ezzel az appal már nem is kell, mert kéznél van a segítség! A MinDig TV valóban kiszolgálja a tévénézők igényeit.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.