Milliomos játék letöltés | Milliomos kvízjáték mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Milliomos

milliomos A Milliomos alkalmazással a világ egyik legnépszerűbb játékát indíthatjuk el a mobilunkról. Telepítsük ingyenesen bármilyen Android készülékre vagy táblagépre. A játék tv-s változatát anno milliók követték, hiszen mindenki kíváncsi volt a kihívást jelentő kérdésekre és az ügyes megoldásokra. Felkészültünk? A Milliomos applikáció érdekes, sokszor igen fogós témakört dob majd fel nekünk. Sikerélmény és sok érdekes újdonság. Töltsük le most az appot, és akár egy buszmegállóban is elolvashatjuk a kérdéseket!

Gyártó: Hileopa
Megnevezés: Milliomos
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 843
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Milliomos?

Tudjuk-e, melyik a görög abc harmadik betűje? És azt, hogy melyik állat szerepel a Corvinus család címerében? A Milliomos alkalmazás igazi kihívás a jól tájékozottak számára, de bárki hasznosan töltheti az idejét ezekkel a lebilincselő kérdésekkel. Sosem tudhatjuk előre, milyen témakörből érkeznek a talányok. A választ négy opció közül kell megjelölnünk. Ha biztosak vagyunk magunkban, érintsük meg a lehetséges feleletet, és várjunk izgatottan: vajon zöldet vagy pirosat villan-e a felület. Akkor se csüggedjünk, ha nem sikerült eltalálni a helyes választ, ha pedig, csak tippeltünk, akkor a jó feleletet érdemes nagyon megjegyezni. Ki tudja, talán a Milliomos app egyszer ugyanezt a kérdést sorsolja elénk. Mérjük össze másokkal az elért eredményünket, nézzük meg, hogyan teljesítenek a legokosabb Milliomosok. Az alkalmazással szórakoztatóan kapcsolódhatunk ki vonatozás közben is, vagy akár a postán várakozva.

Milliomos app használata

A stratégiai játékok helyett más stílusú kikapcsolódásra vágyunk? Telepítsük a magyar nyelven is elérhető Milliomos alkalmazás. Az androidos telefonunkhoz aligha passzinthatunk okosabb fejlesztést. A játékban olyan kérdéseket kell megválaszolnunk, amelyek szinte bármilyen témához kapcsolódhatnak. A telepítés után a főoldalról indíthatjuk el a játékot, a Milliomos máris elénk áll a legelső talánnyal. Válasszuk ki a helyesnek gondolt opciót, vagy csak tippeljünk, ha bizonytalanok vagyunk a megoldásban. Az app zölddel jelzi vissza, ha eltaláltuk, és pirossal, ha tévedtünk.

milliomos-1
milliomos-2

Emlékszünk a diszkó korszak nagy filmjeire? Ha mégsem, ne csüggedjünk, a helyes választ megmutatja nekünk a Milliomos alkalmazás. Jegyezzük meg, és később használjuk fel. A játék menetét újra kell kezdenünk a sikertelen tippet követően, de ez ne vegye el a kedvünket a folytatástól. Hiszen könnyen megtörténik, hogy kifog rajtunk egy kémiával vagy épp technológiával kapcsolatos tárgykör. Ha tehetjük, ezzel az okos applikációval kapcsolódjunk ki – üdítő lesz, akár a kávészünetben, vagy hazafelé buszozva. Időnként alkalmazás-ajánlókkal szakítja meg a Milliomos a játékmenetet, azonban könnyedén bezárhatjuk ezeket, és máris izgulhatunk a következő kérdésen!

Tovább az Android letöltés oldalra.