Microsoft Word apk letöltés | Microsoft Word szövegszerksztő telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Microsoft Word

microsoft-word A Microsoft Word alkalmazás most Android, illetve iPhone készülékkel is élménnyé teszi a szövegszerkesztést. Az ingyenes app-pal már utazás közben is szerkeszthetővé válnak a dokumentumaink. A Microsoft Word ugyanazt a megbízható szolgáltatás kínálja, amit korábban a PC-n megszokhattunk: alakítsuk könnyedén a szöveget, illesszünk be képeket, diagramokat egyetlen mozdulattal. Érintsük meg, húzzuk át – az alkalmazás felületén hatékonyan és gyorsan dolgozhatunk. Töltsük le, mert okos munkatárs!

Gyártó: Microsoft Corporation
Megnevezés: Microsoft Word
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 709
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Microsoft Word?

Elfelejtettük továbbítani az elkészült dokumentumot, vagy csak átszerkesztenénk? A Microsoft Word app-pal ezt bárhol megtehetjük. Mentsük a tartalmainkat a OneDrive, a Dropbox vagy a Google Drive felületére, és a Microsoft fejlesztésével azonnal hozzáférhetővé és javíthatóvá válnak. A mobilkijelző méretarányaihoz alkalmazkodó dokumentumot olyan könnyedén olvashatjuk, mintha egy e-bookot tartanánk a kezünkben. Keressük meg a szükséges mappákat, és érintéssel máris átszerkeszthetjük az adatokat. A Microsoft Word eszköztára ugyanazt a megszokott minőséget kínálja, amellyel már korábban is hatékonyan dolgozhattunk a személyi számítógépünkön. Nemcsak fájl-kompatibilis, de billentyűzet nélkül is könnyen elboldogulunk a kijelzőn. Okos és gyors, érintésfelülete pedig optimalizált. Élmény a szövegszerkesztés ezzel az app-pal, és az sem baj, ha lemarad valami – vegyük elő a mobilt, mert utólag is rögzíthetjük.

Microsoft Word app használata

A Microsoft Word már Android és iPhone készülékkel is elérhetővé tette a népszerű szövegszerkesztőjét. Az ismert menük és eszközök továbbra is kitűnő felületet nyújtanak, hogy igényes és szép dokumentumokat hozhassunk létre. Szerkesszük meg, mentsük el, vagy csak olvassuk vissza – a Microsoft Word még a kijelzőnk méreteihez is alkalmazkodik, hogy teljes körű kényelmet nyújtson. Töltsük le a programot, hiszen már jól ismerjük a felület felépítését. Bárki könnyedén eligazodik az okos eszköztáron, ahol a szöveghez képeket, infografikákat is társíthat. Komfortos és szakszerű alkalmazás, olvasáshoz és szerkesztéshez is.

microsoft-word-1
microsoft-word-2

A Microsoft Word app jól felkészült: bármilyen típusú fájlról is legyen szó, sikeresen kezelhetjük. Keressük elő a mobilunk tárhelyéről a kívánt mappát, de, ha rendelkezünk internetkapcsolattal, már a Dropbox és Google Drive tartalmainkat is egy mozdulattal elérhetjük. Gyorsítsuk meg a munkánkat a Microsoft Word applikációval, amely lehetővé teszi, hogy hozzáférhessünk az adatainkat különböző eszközökről is. Szép, megbízható és gyors ez az app, örülünk majd, hogy ott van az okostelefonunkon.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.