Metronome alkalmazás letöltés | Metronome online telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Metronome

metronome A Metronome zenei alkalmazással már bárhol megfelelően gyakorolhatunk a hangszerünkön. Elég csak Androidra telepíteni ezt az ingyenes appot, az okostelefonunkkal magunkkal vihetjük a ritmusfejlesztő Metronome-ot. A mobilváltozat kényelmessé és mobilissé teszi a használatát, és néhány koppintással már irányíthatjuk is. Az érintés alapú applikáció tökéletes alternatívája a valódi metronómnak, mert minden funkcióját nagyon jól ismeri. Telepítsük most a Metronome appot, és bízzuk rá a pontosságunkat!

Gyártó: keuwlsoft
Megnevezés: Metronome
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 898
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Metronome?

Már a legnagyobb zenészek között is népszerű a digitális metronóm, amely táblagépen és androidos mobilkészüléken is tökéletesen működik. Érintsük meg a szép felületet, és máris indíthatjuk az ütemmutatót. Nagyon vonzó a Metronome dizájnja, ugyanis a modern kivitelezést egy klasszikus metronóm képével vegyítették. Mennyire pontos és megbízható ez a zenei alkalmazás? Nem véletlen, hogy már a stúdiókban is kéznyújtásnyira hever az alkotóktól, hiszen a ritmusból sosem lehet kizökkenni, és ebben segít ez a népszerű app. Az ingyenes Metronome funkcióit még jobban személyre szabhatjuk, a legfontosabb beállításokat pedig néhány koppintással is elvégezhetjük. Változtassunk a negyedek felosztásán, szakaszoljunk nyolcadra vagy akár tizenhatodra is. Ez a hasznos zenei alkalmazás hangszer-rajongóknak kötelező, ráadásul kevés helyet is foglal, és hatalmas szabadságot nyújt a zenélésben!

Metronome app használata

Végre androidos mobillal is elérhetőek a metronóm funkciói. A zenészeknek, kezdőknek és profiknak egyaránt, jó hír, hogy elég csak az okostelefont elővenni, az app segítségével most pontosan és korlátlan ideig megtarthatják a percenkénti kattanásszámokat. Nagyon kevés helyet foglal, ezért használat közben nem lassítja le a készüléket. Telepítsük, és már bárhol lejátszhatjuk a zeneszerző utasítása alapján megszerkesztett ütemet. Kifejezetten egyszerű felülettel és átlátható funkciókkal rendelkezik a Metronome, ezért az egyik legvonzóbb app a piaci kínálatban. Mintha csak a klasszikus metronómot állítanánk be, ezt érezhetjük majd használat közben.

metronome-1
metronome-2

Kövessük ezzel az applikációval a művek metronómjelzését, sosem tévesztjük el az ütésszámot és a kottaértéket. Még csak most barátkozunk egy hangszerrel? Töltsük le a Metronome applikációt, és profi körülmények között tanulhatjuk meg a használatát. Ez az app sosem veszít az értékéből, mindig megbízható és pontos. Ügyesen követi a beállításokat, és ez alapján jelzi számunkra a zenei időt, vagyis az ütemet. A mobilunkat sosem felejtjük otthon, ezért, ha letöltjük ezt a fontos eszközt, mindig ott lesz a zsebünkben.

Tovább az Android letöltés oldalra.