Memrise Learn Languages Free app letöltés | Memrise angol nyelvtanulás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Memrise - Learn Languages Free

memriseA Memrise - Learn Languages Free alkalmazással élmény a nyelvtanulás. Nincs időnk a nyelvsulira, vagy a nyaraláshoz megtanulnánk néhány hasznos kifejezést? Elég csak telepíteni ezt az ingyenes appot bármilyen androidos vagy iPhone készülékre, és máris anyanyelvi beszélők segítenek bennünket a remek kiejtésben. Vége a magolós könyvlapozgatásnak: a Memrise egyszerre hatékony és vicces! Egyedi oktatóprogramot kerestünk? Még ma tanuljunk meg 5 új kifejezést ezzel az app-pal!

Gyártó: Memrise
Megnevezés: Memrise - Learn Languages Free
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 572
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.50 (2 szavazat)

Mi a Memrise - Learn Languages Free?

Szeretnénk úgy megszólalni, mint egy született dán, vagy mint egy helyi japán? A Memrise – Learn Languages Free app-pal most sikerülhet. Kezdjük el most azonnal – az alkalmazással szinte gyerekjáték lesz a tanulás. Hallgassuk meg eredeti kiejtésben a szavakat, mondatokat, és jegyezzük meg azt is, hogyan írjuk le ezeket. Minden újabb kifejezéssel többször fogunk szembetalálkozni, hogy valóban emlékezhessünk rá. Vizuális típusok vagyunk? A Memrise – Learn Languages Free képekkel is segít a tanulásban. Meghökkentő és találó fotók, vicces feliratok – szinte szórakozva sajátítjuk el a norvégot, csehet vagy épp spanyolt. Ráadásul bárhol elővehetjük az alkalmazást, vonatozva, buszozva is gyakorolhatunk. Gyorsan múlik majd az idő ezzel a szórakoztató és okos nyelvoktató programmal. Amikor frissnek és motiváltnak érezzük magunkat, akár több napnyi új kifejezést is megtanulhatunk egyetlen ebédszünet alatt.

Memrise - Learn Languages Free app használata

Már Facebook- vagy Google+ regisztrációval is csatlakozhatunk a Memrise rajongói táborához. Az app kevés helyet foglal a mobilunkon, kényelmesen használhatjuk egyéb párhuzamosan futó programokkal együtt. Válasszuk ki a nyelvet, és jelöljük meg azt is, ha kezdők vagyunk. A nyelvoktató app igazán komplex, vigyünk magunkkal egy fülhallgatót, hogy jól hallhassuk a beszédeket is. Lehet, hogy tényleg fülelnünk kell majd, ugyanis anyanyelvi szinten csevegőktől tanulhatjuk meg a szó- és mondatdallamokat. Ez nemcsak hasznos, de izgalmas és valódi kihívás bármilyen nyelv esetében.

memrise-1
memrise-2

Az alkalmazás személyre szólóan állítja össze a nyelvtani leckéket. Felejtsük el az unalmas magolást. Itt valódi, elhangzott szavakat és játékos „számonkérést” kapunk. Kis lépésekben, sokszoros ismétléssel teszi hatékonnyá a Memrise – Learn Languages Free a nyelvtanulásunkat. Ha kell, vicces képekkel segít megérteni és megjegyezni az új szó jelentését. Kalandra fel, minden nap vegyük elő ezt az alkalmazást. A magas felhasználói élményen túl gyakorlatiasnak találjuk majd a tananyagot is. Miért ne tanulhatnánk meg japánul tósztot mondani, vagy épp portugálul boldog születésnapot kívánni? Ehhez most be sem kell iratkoznunk egy nyelvsuliba. A Mi a Memrise – Learn Languages Free app-pal egy született portugálként mondhatjuk el a köszöntő mondatot!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.