MÁV Vonatinfo app letöltés | MÁV Vonatinfo menetrend mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

MÁV Vonatinfó

mav-vonatinfo A MÁV Vonatinfó alkalmazás az egyik legjobb és leghasznosabb közlekedési app. Mindent tud a vonatmenetrendről és -útvonalakról, ráadásul ingyenesen elérhető bármilyen android vagy iPhone-készülékkel. Gyorsan és könnyedén megtervezi az utazást, részletesen tájékoztat a kedvezményekről, és a szerelvények valós idejű mozgását is nyomon követhetjük a felületen. Mivel sok esetben a vonatos utazás a legjobb megoldás, ehhez minden lényeges információ elérhető a Vonatinfóval!

Gyártó: MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Megnevezés: MÁV Vonatinfó
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 087
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a MÁV Vonatinfó?

A közös balatoni utazásunkat szervezzük, vagy egy távolabbi kirándulást? Ezzel az applikációval a MÁV START alkalmazás fejlesztői még kényelmesebbé teszik a tájékozódást és útvonaltervezést. Elég csak megnyitnunk a Vonatinfót, pontos képet kapunk az indulási és érkezési időről, a menetdíjakról, még a szükséges pótdíjváltást is jelzi az app, hogy elkerüljük a váratlan költségeket. Sőt, ha megadjuk a szükséges paramétereket, az alkalmazás kiválasztja számunkra az optimális útvonalat! A Vonatinfó mindent tárol, amit fontos tudni útra kelés előtt. Tájékozódjunk a menetrendekről, a járatokról, az átszállási lehetőségekről, böngésszük át a MÁV ajánlatait, legfrissebb híreit. A térképes megjelenítés és valós idejű után követés hihetetlenül hasznossá teszi ezt az appot. Töltsük le, mert a jó időbeosztáshoz elengedhetetlen, hogy jól tervezzük meg az elindulást is!

MÁV Vonatinfó app használata

Mindent tud, ami fontos a vonaton utazók számára – az ingyenesen telepíthető Vonatinfó alkalmazást gyorsan és egyszerűen tölthetjük le az androidos mobilokra és iPhone-készülékekre. A gyakran ingázóknak kitűnő segítség, kevés helyet foglal a telefonon, minden szükséges utazási információt megtudhatunk. Egy adatgazdag, mégis letisztult és áttekinthető felületre érkezünk, amikor megnyitjuk az alkalmazást. Válasszunk ki a bal felső sarokban elhelyezett gyorsmenüből a szükséges funkciót: böngésszünk menetrendet, keressünk útvonalajánlatot, kövessük nyomon a vonat helyzetét. Rányomással az adott útvonal vagy szerelvény részletes leírását találjuk meg.

mav-vonatinfo-1
mav-vonatinfo-2

Az útvonaltervezés a Vonatinfó alkalmazás egyik legfontosabb szolgáltatása. A megszokott alapadatokon túl összetett keresést is indíthatunk, és saját igényeink szerint szűrhetjük meg a találati listát, hogy még személyre szabottabb utazást választhassunk. A Vonatinfó app speciális funkcióval is kedveskedik a letöltőknek: a vonatozók az alkalmazáson keresztül egymással is chatelhetnek. Mindenkinek megér egy próbát, a gyakran vonatozóknak pedig szinte kötelező!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.