Maps Me app letöltés | MapsMe offline térkép okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Maps Me

maps-me A Maps Me applikáció bárhol és bármikor elérhető, ráadásul okostelefonnal már internet hozzáférés nélkül is böngészhetünk a világtérképen. Gyors és részletes útvonalakkal, visszajelzések alapján frissített információkkal ez az alkalmazás valóban az utazások legfontosabb kelléke. Naprakész és alapos, egy belföldi túrázáson, de egy távol-keleti kirándulásnál sem hiányozhat. A rendkívül részletes térképek segítségével könnyen rátalálunk a helyi kávézókra, múzeumokra, látványosságokra.

Gyártó: My.com B.V.
Megnevezés: Maps Me
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 032
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Maps Me?

A leggyorsabb utat keressük, vagy a leglátványosabbat? Tervezzük meg a túraútvonalat még indulás előtt a Maps.Me alkalmazással, hogy utána átadhassuk magunkat az utazás felejthetetlen élményének. Az applikáció fejlesztői fontosnak tartották, hogy a felhasználók internet-elérés nélkül is hozzáférhessenek az utazásszervező app-hoz. A több százezres rajongói kör nemcsak elégedett, de saját maga is alakítja a tartalmat, ugyanis a visszajelzések alapján állandóan frissülnek a térképen feltüntetett látványosságok, érdekességet. Ugyanakkor már otthon, a fotelbe ülve is megtervezhetjük útvonalat – és. miután elmentettük azt, később internet nélkül is bármikor megtekinthetjük. Az ingyenesen elérhető Maps.Me bátor világutazót farag bárkiből, és az alkalmazás az okostelefont sem meríti különösebben. A térképes útvonaltervező és helyi kalauz már gyalogos útvonaltervezőt is kínál, érdemes most letölteni!

Maps Me használata

Verhetetlen utazási alkalmazás a Maps.Me, ugyanis az ingyenes app-ot akár egy sziklás hegytetőn, vagy az arizonai sivatagban, de egy izgalmas barlangrendszerben is könnyedén használhatjuk. Csupán a térképek letöltése igényel internetkapcsolatot. A kezdőfelület a GPS segítségével rögzíti a pillanatnyi tartózkodási helyünket, így az aktuális ország térképet azonnal elmenthetjük az okostelefonra. A részletességnek és jó felbontásnak köszönhetően mindig tudjuk majd, épp merre járunk.

maps-me-1
maps-me-2

A menüsorból bármikor újabb útvonalat tervezhetünk, vagy letölthetjük egy felfedezni kívánt város térképét. Már néhány mozdulattal megtaláljuk a legrövidebb utat, amit akár gyalogosan is megtehetünk. A Maps.Me igazán nagy újítása, hogy a sétát imádóknak speciális térképekkel segít megismerni a környezetet. Szinte teljes a lefedettség az egész világon. Az alapos ábrázolásnak köszönhetően a nehezebben tájékozódók is viszonylag könnyedén, akár egyedül is megbirkóznak a célba találással, ha a Maps.Me app-ot alkalmazzák. Ne felejtsük el használat előtt a Beállítások a Térkép funkcióinál a távolságot kilométerre állítani! A kis méretű térképek pedig kegyesen bánnak az Android készülékek tárhelyével, valamint a pénztárcánkkal is, hiszen nem kell aggódnunk a roaming-díjak miatt, ha külföldi útra készülünk.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.