MapFactor app letöltés | MapFactor térképes navigáció mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

MapFactor

mapfactor A MapFactor az egyik legjobb offline navigációs alkalmazás. Az ingyenes letöltést követően azonnal hozzáférhetünk a közösségi fejlesztésű OpenStreetMap adataihoz, így androidos mobillal és táblagéppel is gyorsan és egyszerűen érhetünk célba. A realisztikus megjelenítés megkönnyíti a járművezetés közbeni tájékozódást, ráadásul megtaláljuk a hang alapú navigálást is az app felületén. A MapFactor a napi munkarutinhoz, de hosszabb utazásokhoz is igazi segítség, valóban érdemes megnézni, mennyi mindent tud!

Gyártó: MapFactor
Megnevezés: MapFactor
Frissítés:
2020.10.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 319
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a MapFactor?

Egy navigációs alkalmazás legyen megbízható és felhasználó barát, hiszen a lassú ütemű újratervezés vagy akár egy elavult térkép is sok bosszúságot okozhat az úton levőknek. A MapFactor app adatbázisa minden hónapban frissül a közösségi szerkesztésű térkép változásaival, hogy optimális idő alatt juttassa el az autókat háztól házig. Külföldre utaznánk, hosszabb távot tennénk meg? Bízzuk rá magunkat az ingyenes MapFactorra, és akár hetedhét határon túllépve is megfelelő instrukciókhoz jutunk. Különösen jó hír, hogy az offline mód bármely külföldi országban lehetővé teszi az ingyenes navigáció-használatot. Nincs ok az aggodalomra, hiszen a MapFactor nem veszélyezteti a telefonszámlánkat. Az igényes fejlesztés egyébként igazán hatékony grafikai magoldást kínál a szürkületi és esti időszakra is: az app színsémáit pontosan igazíthatjuk a körülményekhez.

MapFactor app használata

A haladási irányba állított navigáció a letisztult grafika segítségével az egyik leghatékonyabb utazás alkalmazás. Töltsük le gyorsan és kényelmesen a MapFactor appot, hiszen számos beállítási lehetőség és kiegészítés teszi majd biztonságossá a közlekedésünket. Nyissuk meg az igényes felületet, és a főoldalon válasszuk ki a kívánt funkciót: böngésszük az OpenStreetMap térképet, állítsuk be az útvonal paramétereit, jelöljük ki az indulási és érkezési pontot. A napi ingázóknak különösen jó hír, hogy az útvonalakat a Kedvencekhez is lementhetjük, ahonnan egy mozdulattal előhívhatjuk bármikor.

mapfactor-1
mapfactor-2

Ne felejtsük el átnézni a keresési beállításokat útra kelés előtt, hogy valóban megfelelő szakaszok felé navigáljon bennünket a MapFactor app. A menetirányba állított nyíl előremutató módon jelzi a haladási vonalat, hogy minél korábban felkészülhessünk a kanyarokra. A térkép több irányváltásra is felhívja a figyelmet, és azt is mutatja, hány méter távolságra következik majd a manőver. A velünk utazók a részéletes és nagyon egyszerű app segítségével még könnyebben adhatnak nekünk instrukciókat, de, ha egyedül autózunk, a hangos navigációval is megtudunk minden szükséges adatot. A gyalogosok és a teherautók is személyre szabottan használhatják, nemcsak a járművezetőket irányítja biztonságosan az alkalmazás!

Tovább az Android letöltés oldalra.