Lumosity apk letöltés magyar | Lumosity agytorna telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Lumosity

lumosity A Lumosity app fitten tartja a gondolkodásunkat! Több tíz millióan töltötték már le androidos vagy iPhone készülékekre ezt az ingyenes alkalmazást, nem véletlenül. Teszteli, serkenti a memóriát, a figyelmet és egyéb gondolkodási képességeket. 25 féle torna – vagyis ennyi játékot találunk a Lumosity appon. Szórakozás és élmény? Ennél többet kínálnak a játékpályák, meg fogunk lepődni, milyen könnyen rászokunk a napi tréningre. Telepítsük most a Lumosityt, hogy az agyunk is tartsa a lépést a nagy pörgésben!

Gyártó: Lumos Labs, Inc.
Megnevezés: Lumosity
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 436
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Lumosity?

A Lumosity játék szinte ikon! Látványvilágra ahhoz hasonló, tehát nagyon egyszerű és letisztult felületet alkottak meg a tudósok és tervezők, méghozzá azért, hogy megtornáztassák az agyunkat. Miközben mi jól szórakozunk, és arra koncentrálunk, hogy a megfelelő színű vonatot a megfelelő állomásra juttathassuk el, valójában saját gondolkodásunkat serkentjük. A játékok igazodnak az egyéni teljesítményekhez, így mindenki a saját tempójában tud szintet lépni. Pörgessük fel a memóriánkat, minél rövidebb idő alatt hozzunk megfelelő döntéseket – a sikerélményen túl hozzájárulunk egy tudományág fejlődéséhez is. A Lumosity eredményeit a tudósok különböző kutatásokhoz használják majd fel. Szórakozva kapcsolódhatunk ki bárhol, ha elindítjuk ezt az appot, miközben az agyunk szinte felfrissül. Vágjuk zsebre a Lumosityt, hogy naponta új kihívásokat teljesíthessünk!

Lumosity app használata

Miért rajonganak a felhasználók a Lumosity app-ért? Mert nemcsak játékos, de okos is. Töltsük le, és indítsuk el, azonnal megértjük, miért válnak olyan sokan szinte agytorna-függővé. Regisztráljunk a Lumosity felületén. Érdemes a fejlesztők rövid ismertetőjét végigvinni, mert 3 játékot közelebbről is megnézhetünk! Mindig is szerettük a kártyás memória párkeresőket? Ennek egy sokkal izgalmasabb változatát találjuk meg. Most akár a gyors reakcióidőnket is felturbózhatjuk. A Lumosity app grafikája színes és letisztult, nagyon fogjuk szeretni!

lumosity-1
lumosity-2

Tényleg annyira egyszerű a vonatokat saját célhelyükre vezényelni? A koncentrációs képességünket teszteli és serkenti az a feladat, ahol az sínpár kereszteződéseknél kell gyors döntést hoznunk. Amikor már 7 mozgó tárgyat kell kézben tartanunk, kiderül, mégsem olyan könnyű. Az app nyomon követi a teljesítményünket, és, ha kitűnő eredményt érünk el, ehhez mérten újabb kihívás elé állít bennünket! Ha újratelepítjük az androidos vagy iOS rendszerű készülékünket, sajnos, mindent előröl kell kezdenünk, az első szinttől. De már sokkal gyakorlottabban haladunk majd a cél felé!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.