Lottózó app letöltés | Lottózás mobilon, okoslottó

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jól használható program,könnyű vele a szövegszerkesztés,beillesztés is.Ha további extrákra vágysz javaslom az Apache Open Office incubating 3.4.1 -et. Download: OpenOffice 3.4.1

Lottózó

lottozo A Lottózó alkalmazással most sokkal könnyebben és gyorsabban küldhetjük el a lottószelvényeket. Telepítsük ingyenesen Androidra vagy iPhone készülékre az appot, mert rendkívül egyszerűvé teszi a játék folyamatát! Már néhány mozdulattal átböngészhetjük az ötöslottó, a hatoslottó, a skandináv lottó, a totó és góltotó szelvényeit, valamint kenót és eurojackpotot is játszhatunk. Töltsük le most a Lottózó appot, mert így már akár utazás közben, vagy sorban állva is nyerhetünk!

Gyártó: TinyAppWorks
Megnevezés: Lottózó
Frissítés:
2019.05.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 122
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Lottózó?

Szinte az orrunk előtt zárt be a lottózó, vagy elfelejtjük postán feladni a kitöltött szelvényünket? A Lottózó alkalmazás nemcsak kényelmessé teszi a játékot, de különösen hasznos azoknak, akik nehezen tudják megszervezni a napjukat! A felhasználóbarát felületen elég csak a menüből kiválasztani a kedvenc szerencsejátékunk, kijelölni a bűvös számokat, és az okostelefonunk SMS-ben azonnal továbbítja azt. Most akár több szelvényt is elküldhetünk, és ezért a kényelmes szolgáltatásért mindössze az SMS normált díjazását kell kifizetnünk. A tippmix és a luxor szöveges üzenetben nem érhető el, azonban a lottó- és totó-rajongóknak nincs miért izgulniuk: a Lottózóval megjátszhatják a kedvenc számokat, majd később a kihúzott nyertes szelvények is visszaellenőrizhetőek a mobil segítségével. A mobiltelefonunkkal most tényleg minden elfér a zsebünkben!

Lottózó app használata

Ez az apró alkalmazás valóban szerencséssé tehet bennünket. A Lottózó app telepítése egyszerű, és egyáltalán nem veszi igénybe az okostelefont. iPhone készüléken is zavartanul fut. Telepítsük, majd a megnyitást követően válasszuk ki a bal felső menüből, melyik játék szelvényét szeretnénk kitölteni és SMS-ben továbbítani. Könnyen meg fogjuk szeretni a Lottózó alkalmazást, mert sokkal kényelmesebb és gyorsabb az ikszelés. A felület igazán felhasználóbarát, szinte alig különbözik a postán feladható változattól, mégis időt takarít meg.

lottozo-1
lottozo-2

Fix számot vagy kombinációsat játszanánk? A típust minden esetben kijelölhetjük a felületen. Elrontottuk, más számot választanánk? Egy érintéssel új szelvényt kérhetünk a Lottózó apptól, és még kidobott szemét sem keletkezik. A saját kényelmünkön túl ezzel környezettudatosak is leszünk! A szelvényeket az SMS küldés gomb továbbítja. Az aktuális nyerőszámokat a bal felső sarokban elhelyezett gyorsmenüből hívhatjuk elő, ahol részletesen böngészhetjük az információkat. A Lottózó app lépést tart a szerencsével. Még sosem volt ilyen kényelmes nyerni!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.