Lottózó app letöltés | Lottózás mobilon, okoslottó

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Lottózó

lottozo A Lottózó alkalmazással most sokkal könnyebben és gyorsabban küldhetjük el a lottószelvényeket. Telepítsük ingyenesen Androidra vagy iPhone készülékre az appot, mert rendkívül egyszerűvé teszi a játék folyamatát! Már néhány mozdulattal átböngészhetjük az ötöslottó, a hatoslottó, a skandináv lottó, a totó és góltotó szelvényeit, valamint kenót és eurojackpotot is játszhatunk. Töltsük le most a Lottózó appot, mert így már akár utazás közben, vagy sorban állva is nyerhetünk!

Gyártó: TinyAppWorks
Megnevezés: Lottózó
Frissítés:
2018.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 745
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Lottózó?

Szinte az orrunk előtt zárt be a lottózó, vagy elfelejtjük postán feladni a kitöltött szelvényünket? A Lottózó alkalmazás nemcsak kényelmessé teszi a játékot, de különösen hasznos azoknak, akik nehezen tudják megszervezni a napjukat! A felhasználóbarát felületen elég csak a menüből kiválasztani a kedvenc szerencsejátékunk, kijelölni a bűvös számokat, és az okostelefonunk SMS-ben azonnal továbbítja azt. Most akár több szelvényt is elküldhetünk, és ezért a kényelmes szolgáltatásért mindössze az SMS normált díjazását kell kifizetnünk. A tippmix és a luxor szöveges üzenetben nem érhető el, azonban a lottó- és totó-rajongóknak nincs miért izgulniuk: a Lottózóval megjátszhatják a kedvenc számokat, majd később a kihúzott nyertes szelvények is visszaellenőrizhetőek a mobil segítségével. A mobiltelefonunkkal most tényleg minden elfér a zsebünkben!

Lottózó app használata

Ez az apró alkalmazás valóban szerencséssé tehet bennünket. A Lottózó app telepítése egyszerű, és egyáltalán nem veszi igénybe az okostelefont. iPhone készüléken is zavartanul fut. Telepítsük, majd a megnyitást követően válasszuk ki a bal felső menüből, melyik játék szelvényét szeretnénk kitölteni és SMS-ben továbbítani. Könnyen meg fogjuk szeretni a Lottózó alkalmazást, mert sokkal kényelmesebb és gyorsabb az ikszelés. A felület igazán felhasználóbarát, szinte alig különbözik a postán feladható változattól, mégis időt takarít meg.

lottozo-1
lottozo-2

Fix számot vagy kombinációsat játszanánk? A típust minden esetben kijelölhetjük a felületen. Elrontottuk, más számot választanánk? Egy érintéssel új szelvényt kérhetünk a Lottózó apptól, és még kidobott szemét sem keletkezik. A saját kényelmünkön túl ezzel környezettudatosak is leszünk! A szelvényeket az SMS küldés gomb továbbítja. Az aktuális nyerőszámokat a bal felső sarokban elhelyezett gyorsmenüből hívhatjuk elő, ahol részletesen böngészhetjük az információkat. A Lottózó app lépést tart a szerencsével. Még sosem volt ilyen kényelmes nyerni!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.