Lonely Planet app letöltés | Lonely planet könyvek magyarul

 
Ingyenes programok információs portálja

Guides by Lonely Planet

lonelyplanet A Guides by Lonely Planet alkalmazással végre androidos készülékkel és iPhone-nal is elérhető a világ egyik legnépszerűbb útikalauza. Töltsük le ingyen az app-pot, hogy a Lonely Planet izgalmas és személyre szabható információkkal segítse tökéletessé tenni az utazásunkat. Már akár offline-változatban is felhasználhatjuk bárhol a világban. Jól bevált tippeket és valódi tapasztalatokat böngészhetünk, ráadásul a Guides by Lonely Planet app kisebb bármelyik útikönyvnél, mivel mobilostul vághatjuk zsebre!

Gyártó: Lonely Planet
Megnevezés: Guides by Lonely Planet
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 574
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Guides by Lonely Planet?

Világhírű szakértelem – régóta ezt nyújtja a Lonely Planet. Elég csak előhúzni az androidos mobilunkat, és az utazók kedvence máris megmutatja, mit érdemes megnéznünk, hova látogassunk el, melyik falatozót ne hagyjuk ki. Maradandó és fantasztikus élményeket kapunk a Guides by Lonely Planet app-pal. Részletes szűrővel pontosan az igényeinknek megfelelő tippekkel lát el bennünket a folyamatosan bővülő virtuális útikönyv. A gyönyörű képek, izgalmas leírások és átlátható térképek segítségével könnyen eligazodhatunk a világ nagyvárosaiban. Még internet-kapcsolat sem szükség az alkalmazáshoz, offline is böngészhetjük az útvonalakat. Hatalmas adat- és pixelhalmazt kínál a Guides by Lonely Planet – mégis a jól szervezett, igényes felület és a könyvjelzők kifejezetten felhasználóbaráttá varázsolják! Népszerű útikönyv Barcelona, Amszterdam, Tokió, Párizs és Róma csodálatos világához és rejtett szépségeihez!

Guides by Lonely Planet app használata

Az ínyenc étterem-rajongók és a romkocsma-kedvelők is megtalálhatják a számításainkat a Guides by Lonely Planet appon keresztül. Töltsük le a mobilunkra vagy iPhone-unkra, és kitárulnak előttünk a nagyvárosok. Útiterv-készítéshez, tájékozódáshoz kitűnő. Igazán hasznos tippeket és tájékoztatást nyújt a letisztult felület, a belépést követően azonnal választhatunk számos nagyváros útikalauzából. A részletes leírásokat, fotókat, élménybeszámolókat ezután érhetjük el. Szerencsére a nehezen tájékozódókat is könnyedén kalauzolja az útikönyv, a térképek segítségével egyszerűen találhatunk oda bárhova.

lonelyplanet-1
lonelyplanet-2

A Guides by Lonely Planet-tel sokkal gyorsabban fedezhetünk fel a jó szállás-ajánlatokat, a nyitó felületről egy érintéssel jutunk el a lehetőségekig. Praktikus alkalmazás, amely azt is megmondja, melyek a legkedveltebb helyek – de a hozzánk aktuálisan legközelebbi látványosságokat is kijelölhetjük. Így biztosan nem kerüli el semmi sem a tekintetünket, pedig ez könnyen megeshet velünk egy világvárosban. A Guides by Lonely Planet app ott segít, ahol kell, igényeink alapján személyre szabhatjuk az ajánlatokat, de akkor sem járunk rosszul, ha a szerkesztők tippjeire hagyatkozunk. Hiszen ez a Guides by Lonely Planet egyik erőssége: valódi tapasztalatokat kínál a böngészőnek! Létezik-e ennél jobb érv a letöltéshez?

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.