Logo quiz app letöltés ingyen | Logo quiz játék magyarul

 
Ingyenes programok információs portálja

Logoquiz

logoquiz A Logo Quiz egy játék, amely megmutatja, nyitva tartjuk-e a szemünket a világban - a logó felismerő alkalmazás ingyen letölthető. Naponta több száz céges logóval találkozunk. Gondoljunk csak bele! Sétálunk az utcán, át szeretnénk kelni egy gyalogátkelőn, de míg zöldre vált a lámpa, legalább 20 különböző márkájú kocsi száguld el előttünk. Mindegyiken saját logó... Majd áthaladunk az úttesten, az ott található butik kirakatában 10-15 különböző ruhamárka fogad bennünket. A következő üzletben okostelefonok, headsetek logói ... Mindez alig három perc alatt...

Gyártó: Bubble quiz games
Megnevezés: Logoquiz
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 224
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Logo Quiz?

A Logo Quiz egy roppant egyszerű, de mégis érdekes játék. Ingyenesen letölthető Android és iPhone alkalmazásról van szó, amely töménytelen mennyiségű feladványt tartalmaz. A kérdés egyszerű: kinek/minek a logója látható a képen? A különböző játékmódok, illetve a válaszok különböző beviteli módjai izgalmasabbá teszik a kvízt. Egyes nehezített esetekben csupán a logó részlete jelenik meg, amely alapján meg kell adnunk a helyes választ. Mindenkinek érdekes időtöltést tartogat ez az egyszerű applikáció, hiszen kiderülhet, mennyire fürkésszük a hétköznapok apró részleteit. A Logo Quiz alkalmas a megfigyelő készség javítására is.

Logoquiz használata

A Logo Quiz ingyenesen letölthető Android és iPhone telefonokra, így azonnal birtokba vehető az alkalmazás. Garantált szórakozás, amelyet érdemes kipróbálni. Természetesen, a világ legnagyobb cégeinek logóival és emblémáival is találkozunk, amelyek egészen biztosan számtalan alkalommal az utunkba kerültek már. A logókat úgy válogatták össze, hogy az élet minden területéről merítsenek példákat; autómárkák, sportmárkák, internetes portálok, élelmiszerek, italok szimbólumai vegyesen jelennek meg a játékban. Egyes játékmenetekben a jelképek részleges kitakarása jelenti a nehezítést, ami izgalmasabbá teszi az egész játékot. Rá fogunk jönni, hogy a világszerte ismert logókat nem is mindig tudjuk meghatározni, illetve megnevezni. Sőt, egészen biztosan sok esetben „pedig ezt tudom” érzésünk lesz.

logoquiz-1
logoquiz-2

A játék nehézségi szintek szerint épül fel, tehát egyre nehezebb és nehezebb feladatokra kell számítanunk. Ennek megfelelően egyre több pontot szerezhetünk a helyes válaszokért. A helyes megoldásért információval is jutalmaznak a fejlesztők: rövid leírásban ismerhetjük meg még jobban az adott céget, alkalmazást, éttermet... A Logo Quizt nem a kreativitásért szeretjük, de laza időtöltésnek, tippelgetésnek kiváló játék.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.