Lock Screen app letöltés magyarul | Lock Screen képernyőzár

 
Ingyenes programok információs portálja

Lock Screen & AppLock Security

lock-screen A Lock Screen & AppLock Security az egyik legokosabb ingyenes képernyőzár alkalmazás. Az androidos mobiltelefonoknak és a táblagépeknek teljes körű biztonságot nyújt, ráadásul szebbnél szebb háttérképekkel frissíthetjük fel a készülékünket. A személyes adataink és fotóink a folyamatos adatforgalom miatt egyre kiszolgáltatottabbak az adathalászoknak, de a Lock Screen & AppLock Security app telepítése megoldja ezt a kényes helyzetet. Bátran mobilozzunk, a többit bízzuk erre az intelligens appra!

Gyártó: Fotoable,Inc.
Megnevezés: Lock Screen & AppLock Security
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 998
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Lock Screen & AppLock Security?

A Lock Screen & AppLock Security alkalmazás valóban komplex védelmet nyújt. Nemcsak a személyes dokumentumainkat és szféránkat őrzi az adathalászoktól, de a jelszó beállításon túl a mobil alkalmazásait is a saját kezünkben tarthatjuk. Szabályozzuk mi a programok aktivitását, most akár egy mozdulattal zárolhatjuk bármelyik appot. A Lock Screen & AppLock Security felépítése átlátható és nagyon egyszerű, ezért minden lépést könnyen elvégzünk majd. Válasszunk egyedi képernyőzárat, ahol a saját képeinkkel tölthetjük a felület buborékaba. Így még a belépő kódunk is testre szabott lesz: képzeljük el, hogy házi kedvencünk, vagy épp a partnerünk mosolyog vissza ránk. A Lock Screen & AppLock Security fejlesztői több alapfunkciót is becsomagoltak ebbe az alkalmazásba. A gyönyörű háttérkép kínálat mellett az időjárás jelentésben is profi az app. Nem is kérdés, hogy szükségünk van-e rá. Igen, most azonnal.

Lock Screen & AppLock Security app használata

Rendkívül kevés helyet foglal a Lock Screen & AppLock Security, mégis az egyik legfontosabb tartozéka a mobiltelefonunknak. Teljes körű biztonságba helyezi az adatainkat, megvédi a személyes tartalmunkat. Mindehhez egy nagyon szép felület társul, ahol még a háttérképünket és a képernyővédőnket is megújíthatjuk. A nyitóoldalon választhatjuk ki a kívánt műveletet. Állítsunk be jelszóvédelmet, szabályozzuk a mobilunkon futó appokat, és végül a képernyőnket is megszépíthetjük.

lock-screen-1
lock-screen-2

A jelszóvédelem az egyik legfontosabb lépés, hogy megóvjuk az adatainkat. Azonban ezt most a legszebb módon tehetjük meg. A képernyőzár feloldásához a szokásos PIN-kód beírás mellett a rajzolós változatot is kipróbálhatjuk. A Lock Screen & AppLock Security a biztonsági beállítások grafikai kivitelezésére is ügyelt, ezért a számlapok helyett a képernyőn saját fotókat is elhelyezhetünk. Így vidám és vicces lesz a feloldás művelete is. Miért hagynánk ki ezt a nagyon szép és megbízható appot, ha új arculatot adhatunk vele az okostelefonunknak? Mi is örülhetünk annak, hogy a gyári beállításokat egy dizájnosabb és fiatalosabb külsőre cserélhetjük.

Tovább az Android letöltés oldalra.