LinkedIn app letöltése magyar | LinkedIn állások mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

LinkedIn

linkedIn A LinkedIn már okostelefonra is letölthető alkalmazás, ami természetesen ingyenesen. Az android és iphone applikáció már jobb minőségű, mint a webes változat. Az üzleti hálózat okostelefonos felhasználói teljes mértékben elérhetik az Linkedln-t. Használata egyszerű. Az emberek többsége úgy tekint rá, mint egy online-önéletrajz gyűjtemény, és úgy próbálnak itt is ismerősöket gyűjteni, ahogyan azt más közösségi felületeken megszokták.

Gyártó: LinkedIn
Megnevezés: LinkedIn
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 339
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a LinkedIn?

Az alkalmazás felületén mindenképp szükségünk van egy profilra, valamint ismerősöket is kell gyűjtenünk, hogy a lehessenek közvetlen kapcsolataink. Azonban tévedés ne essék, ez nem egy álláskereső oldal, hanem kapcsolatépítő! Fel kell ismerni azt a tényt is, hogy a kapcsolatépítés után az állás lehet a következő lépés. A Linkedln app azonban csak az első lépést teszi lehetővé. Ami fontos, így is megkaphatjuk tőle: ki kit ismer, és ki kinek tudna bemutatni bennünket. Ha van egy cég, ahol szeretnénk álláshoz jutni, a google nem fogja kidobni, például ki a HR-esük. A Linkedln azonban ezt nyilvánossá teszi. Még biztatóbb a helyzet, ha kiderül, hogy van közös ismerősünk is. Hiszen a megbízhatóság az elsődleges! Erre képes igazán ez az applikáció, és valljuk be, ez már majdnem egy igazi menedzseri feladat.

LinkedIn használata

A Linkedln app letöltését követően nem a ki vagyok, mi vagyok kérdésre kell elsősorban összpontosítani, hanem egy vonzó, és eladható újságcikk címeként kell, hogy hasson az, amit önmagunkról itt közölni vágyunk. A „summary” lenne a profil lényege, ami a motivációnak feleltehető meg. Sokan a magyar felhasználók közül pont ezt a részt ugorják át, pedig nagyon fontos! A kép, a főcím és az összefoglaló kell a legjobban egy profi profil összeállításához. Csak így lesz esélyünk arra, hogy a munkaadó végignézze az adatlap többi részét is.

linkedin-1
linkedin-2

A Linkedln estében az „endorsement”-nek nincs olyan jelentősége, mint a Facebookon a like-nak. Sokkal komolytalanabb, és mivel sejteti, hogy kölcsönösséget alapul, ez is elvesz az éléből a kiszámíthatóság miatt. A kapcsolati tőke itt sokkal célirányosabb, ha aktivitásba állítjuk magunkat (státuszfrissítéssel például.), és szakmába vágó cikket posztolunk. Az anyag publikálása után érdemes megnézni, hogy ki kattintott rá. Szerencsére teljesen transzparens, átlátható, hogy ki érdeklődik utánunk. A Linkedln app nem más, mint a 21. század névjegykártya-cserélő felülete.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.