Köpönyeg app letöltés | Köpönyeg időjárás Budapest, Balaton

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Sziasztok! A 2.60-as verzió letöltésénél a víruskeresőm blokkolt mindent, azzal az üzenettel, hogy le van tiltva az az oldal. Miután fölmentem a cég honlapjára, onnan simán leszedtem a 3.0.-es verziót. Download: Format Factory 2.60

Köpönyeg

koponyeg A Köpönyeg az egyik legszebb és legpontosabb időjárás alkalmazás. Androidos vagy iPhone-mobilra telepítve ingyen böngészhetjük a legfrissebb adatokat és előrejelzéseket. Már nemcsak Magyarország, hanem több tízezer külföldi város prognózisát mutatja meg 10 nappal előre. Belföldi kirándulásokhoz és külföldi nyaralásokhoz kiváló segítség – megtervezhetjük minden egyes szabadnapunkat, és még azt is megtudjuk, ha kizárólag esernyővel érdemes munkába indulnunk. A virtuális béka most tényleg megmondja!

Gyártó: New Wave Production
Megnevezés: Köpönyeg
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 808
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Köpönyeg?

Mit érdemes a bőröndbe pakolni, meddig tart a hőség? Esős lesz-e a hétvége? Mindegy, hogy a reggeli kényelmes útra kelés, vagy a sikeres délutáni kocogás, esetleg a pihentető nyaralás a tét, szükségünk lesz egy megbízható időjárás alkalmazásra. A Köpönyeg portál mobilos változata letisztul és szép felülettel mutatja a pillanatnyi hőmérsékletet. Leolvashatjuk a légnyomást, a páratartalom értékét, a szél irányát és sebességét. A virtuális béka, ugyanúgy, mint a valódi, az előrejelzésben is figyelmet érdemel: rövid- és hosszú távú prognózisokat pörgethetünk át. Ha külföldre utazunk, telepítsük még indulás előtt, mert már 20 000 település előrejelzését is elérhetjük az okostelefonunk segítségével. A Köpönyeg percről percre nyomon követi az időjárást, ha szeretnénk, akár térképről is kísérhetjük a változásokat. Egy érdekes fotót készítettünk a viharról? Az app segítségével most megoszthatjuk a népszerű közösségi felületeken. Így a felhasználók egymást segíthetik a valószerű, aktuális képekkel, információkkal!

Köpönyeg app használata

Rendkívül kis helyet foglal, mégis nagyon hasznos a Köpönyeg alkalmazás. A magyar nyelvű felületen könnyedén és gyorsan megtaláljuk a legfontosabb információkat: a nyitó oldalon az aktuális hőmérséklet mellett az előrejelzések is szerepelnek. Mindezt szép ikonokkal és esztétikus grafikával kapjuk meg. A bal felső sarok gyorsmenüjéből minden funkció elérhető. A szöveges előrejelzések részletesen tájékoztatnak az elkövetkező 5 napról. Az aktuális időjárás térkép mellett az animált radar- és műholdképek pedig igazi élménnyé teszik a száraz prognózis-adatokat.

koponyeg-1
koponyeg-2

A Köpönyeg alkalmazással egyszerre több várost is nyomon követhetünk. A Beállításoknál válasszuk ki a településeket. Ha elutazunk, érdemes például az érkezési helyet rögzíteni, így útközben is értesülhetünk az időjárás alakulásáról. Söpörjük el balra a nyitó felületet, így találjuk meg a kedvencként elmentett városok részletes prognózisát. Róma, Zára, Amszterdam? A Köpönyeg békája felkészült, hogy friss és pontos adatokkal segítsen bennünket bel- és külföldön is. Ha az app szép widget-jét kihelyezzük a mobilképernyőre, meg sem kell nyitnunk az alkalmazást, elég csak rápillantanunk! Válasszunk minőséges és megbízható appot, hogy kényelmesen alkalmazkodhassunk az időjáráshoz!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.