Koin alkalmazás letöltése | Koin költségkövetés kezelő

 
Ingyenes programok információs portálja

Koin

koin A Koin egy kiváló költségkövető alkalmazás azoknak, akik felelősen bánnak a pénzükkel. Mindannyian szeretnénk többet takarékoskodni és „több pénzt hagyni a malacperselyben”. A Koin abban segít nekünk, hogy képesek legyünk átlátni a költéseinket és felelősen tudjunk takarékoskodni. Mindenképpen ajánlott azoknak, akik hajlamosan meggondolatlanul elkölteni a pénzüket, noha többet szeretnének félretenni. A Koin költségkövető Android alkalmazás bárki számára ingyenesen letölthető.

Gyártó: Koin
Megnevezés: Koin
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 941
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Koin?

Azoknak sem kell aggódniuk, akik nem beszélnek idegen nyelveket, hiszen a Koin magyar felülettel jelentkezik. Amikor elkezdjük használni az alkalmazást, hamar meglepő tapasztalatokra tehetünk szert. Kiderül, hova csepeg el a pénzünk, milyen szükségtelen dolgokra költünk, és természetesen arra is fény derül, némi tervezéssel vagy önfegyelemmel hogyan spórolhatunk. Az applikáció segítségével könnyedén dokumentálhatjuk az összes költésünket, így kizárt, hogy szándékunk ellenére saját magunkat vernénk át. Az eredményes költségkövetéshez egyetlen egy dologra van szükségünk: fegyelmezett költségjegyzésre.

Koin használata

A Koin költségkövető alkalmazása letöltés és telepítés után azonnal használatba vehető. Ilyenkor három fő menüponttal találkozunk; ezek tartalmazzák az egyenleget, az áttekintést és a költések történetét. A különböző tételeket különböző kategóriákba sorolhatjuk; elkönyvelhetjük utazásként, ruhanemű vásárlásaként, háztartási költségként... Minden kiadásunkat könnyedén vezethetjük, de az egész folyamatnak csakis akkor van igazán értéke és értelme, ha mindig minden tétellel szorosan elszámolunk.

koin-1
koin-2

Néhány hét használat után érdemes alaposan megvizsgálni az „Áttekintés” menüpontot, ahol a költéseinkkel százalékos bontásban is találkozhatunk. Természetesen beállíthatunk állandó költségeket, mint például a lakbér, a hitel törlesztő részlete, vagy a fix rezsidíj. Ezeket nem kell külön könyvelgetnünk, mivel az applikáció képes havi rendszerességgel automatikusan hozzáadni a költségekhez. A havi áttekintések nagyszerű képet fognak mutatni arról, mikor hogyan takarékoskodtunk és mit értünk el ezáltal. Ha szükségünk van rá, emlékeztetőt is állíthatunk, hogy a napi rendszerességű adatfelvitel jó szokásunkká váljon!

Tovább az android letöltés oldalra.